Sport

Negocieri intense pentru transferul lui Vlad Chiriches in Serie A

Publicat: 21 aug. 2014
1

Vlad Chiriches e înca accidentat si nu s-a antrenat cu Tottenham în aceasta vara, dar ar putea schimba echipa pâna la finalul perioadei de transferuri. Sefii clubului londonez au luat masa miercuri seara cu reprezentanti ai vicecampioanei Italiei, AS Roma, discutând inclusiv o tranzactie cu Vlad personaj principal.

AS Roma e foarte aproape sa-l vânda pe stoperul marocan Mehdi Benatia si Chiriches e vazut ca înlocuitor perfect al acestuia. Astfel, directorul sportiv al romanilor, Walter Sabatini, alaturi de directorul Mauro Baldissoni, au discutat miercuri cu Franco Baldini, seful departamentului fotbal la Tottenham.

Cei trei au vorbit atât despre Chiriches, cât si despre viitorul atacantului italienilor, Mattia Destro, englezii fiind interesati de acesta. Mai mult, Baldini le-a cerut sfatul italienilor în legatura cu Erik Lamela, argentinianul venit chiar de la Roma vara trecuta, dar care în primul sezon a avut probleme de adaptare.

Sâmbata, la debutul sezonului în Premier League, Walter Sabatini si Vlad Chiriches au fost vazuti împreuna în tribune la meciul West Ham – Tottenham.

Adauga un comentariu