Magazin

Nelson Mondialu s-a dat in SPECTACOL de Revelion! Le-a aratat tuturor ce isi permite sa serveasca la masa – VIDEO

Publicat: 02 ian. 2017
1
Si-a impodobit bradul cu bancnote de 100 de lei, a dat milioane de lei colindatorilor, a baut sampanie scumpa si a aratat oamenilor ce meniu a avut in noaptea dintre ani.
Nelson Mondialu a vrut sa intre in Noul An doar cu prietenii adevarati, asa ca a chemat preotul acasa sa ii sfinteasca locuinta si, bineintes facebook-ul, informeaza Romania TV.
Suparat ca presa a scris despre el ca anul acesta nu are cu ce sa isi impodobeasca bradul, Nelson Mondialu le-a aratat oamenilor contrariul. A inlocuit globuletele cu bancnote de 100 de lei.

Citeste si: Unul dintre cei mai renumiti interlopi ieseni a primit 14 ani si jumatate! Numele lui apare in cele mai tari dosare!

„Ce a zis? Ca am impodobit bradul cu dolari? Ca nu am avut bani? An nou fericit, Tilule, Adina, sa va mearga treaba cu loteria din plin pana in 2080, tata stie, calculeaza anii
Meniul a fost si el unul de milioane.
„Uitati ce bea gura mea pe seara! din 2003. Stiti cat e asta? 16 milioane! In ceaun, pun la ceaun Wimbladon, asa, o tura de cote, ca sa intelegeti! Uitati ce mananca dintii mei! Uitati, bai, voi astia care va intrebati daca pun dintii”, a spus Nelon Mondialu. 
Adauga un comentariu