Magazin

Nelu de la bloc, PREVIZIUNE SUMBRA asupra viitorului. „Se apropie timpul Antihristului” – FOTO

Publicat: 17 mart. 2015
Mihai Coada, cel pe care toata lumea il stie ca fiind actorul care a interpretat personajul lui Nelu Curca, din serialul de comedie „La bloc„, a facut o previziune absolut uluitoare despre viitor, asta dupa ce a ales o viata monahala. La sfarsitul lui 2013, toata lumea a ramas uimita cand a vazut imaginile cu celebrul personaj Nelu Curca, interpretat de actorul Mihai Coada in serialul „La bloc”. 
Cu barba, acesta avea aspectul unui preot, iar la scurt timp s-a lamurit si misterul. Noul look nu era creat pentru un rol anume, ci reprezenta reflectarea unei decizii ulutioare pe care acesta a luat-o in privinta viitorului sau. A vrut sa se faca preot si asta a si ajuns! Motivul, dupa cum chiar el a marturisit intr-o revista de specialitate, a fost rodul unui vis pe care barbatul l-a avut in urma cu mai multi ani. „Eu m-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu. In 1994 am facut un pacat si am simtit ca este un pacat greu. Mi-aduc aminte de un vis. Si cred ca a fost de la Dumnezeu, pentru ca in el aparea Crucea. Se facea ca a venit cineva langa mine si m-a dus in Cosmos cu o viteza uriasa. Instantaneu m-am aflat in fata unei cruci luminoase, asezata cumva orizontal, dar departe. Percepeam distanta, spatiul pana acolo. Si eu am intrebat pe cel care ma dusese: „Doamne, ce o fi dincolo?”. Si in clipa aceea m-am trezit. Visul acesta, dintr-o data, m-a cutremurat. Si Crucea, crucea aceea nu pot s-o uit…”, a povestit Mihai Coada.
Intr-o noua inregistrare aparuta pe internet, in care fostul actor apare intr-un dialog alaturi de un alt preot, face o marturisire incredibila cu privire la viitorul omenirii. „Vrajmasul ne bate cu armele confortului. Se apropie timpul Antihristului si nu prea mai e timp de ras”, a Mihai Coada. De asemenea, acesta a lasat sa se inteleaga ca regreta meseria pe care a ales-o. „Nu sfatuiesc niciun tanar sa dea la teatru„, a incheiat actorul, cel care ar vrea, dupa schimbarile radicale din viata sa, ca mai multi tineri sa se indrepte spre teologie.
Adauga un comentariu