Magazin

Nelu Ploiesteanu vorbeste despre fata nevazuta a petrecerilor politicienilor

Publicat: 19 sept. 2011
1
Adrian Videanu este cel mai talentat politician atunci cand vine vorba despre dans. Nelu Ploiesteanu, interpretul de muzica lautareasca care a cantat pentru cei mai inalti oameni in stat din Romania, a vorbit, la Realitatea TV, despre modul in care se distrau oamenii politici inainte de Revolutie si acum.
Despre Traian Basescu, Ploiesteanu spune ca este un om iubitor de muzica si fara pretentii.
La 60 de ani, artistul se poate mandri ca a cantat pentru aproape toti presedintii Romaniei de dupa Revolutie. Atat despre Traian Basescu, cat si despre Ion Iliescu, Nelu Ploiesteanu spune ca sunt oameni iubitori de muzica si fara pretentii.
„O data cantam la Snagov si am vrut sa ma duc asa, spre dl presedinte Basescu, si mi-a spus – Nuuu, stai acolo, Nelule, ce sa mai canti, ca si asa… De cate ori am avut ocazia i-am cantat lautaresti, dar nu mi-a cerut nimic persoanl. Dl Iliescu a fost un om care a vorbit foarte frumos cu lautarii”, spune Nelu Ploiesteanu.
Chiar daca in topul dansatorilor presa i-a plasat pe democrat liberalul Edmond Talmacean sau pe europarlamentarul Gigi Becali, interpretul de muzica lautareasca este de alta parere.
„Cel mai bun dansator si petrecaret este dl Videanu, care joaca sarba aia de sar pietrele de sub picioare. Eram la domnul Blaga la nunta si am strigat in microfon – Domnule, sa vina dl Videanu sa va arate ce insama sarba! -, i-a spart pe toti acolo”, povesteste Ploiesteanu.
Adauga un comentariu