Bursa Barfelor

Nemulțumiri multe despre bremar! Omuleții se cam iau de el

Publicat: 31 iul. 2021

Babetele bârfitoare continuă rubricuța din ziua aiasta cu o altă chestiune de prin zona centrală, chestiune care, de data aiasta, ține de altă parte hadministrativă. Babelete țin să vă povestească o trebușoară despre un bremare de pe la noi, taman de Mariusică Bintilie, ăla de la Hașkani. Ei, cică ăsta e un alt endivid numai cu gura mare și cu realizări puține.

Bintilie nu ezită să se laude pe enternet ce face, ce drege, că a găsit aia, că a găsit ailaltă și cum rezolvă el toate cele. Numai că lumea s-a prins că numai gura e de el și a ajuns să-l ia la rost și să-i ceară explicații. Acuma, Bintilie are scuza că e de-abia de câteva luni la bremărie, numai că, în tot timpul ista, nu prea a mișcat. Unde mai pui că vrea să facă pârtie la niște gigei pe care-i cunoaște și care au și ei nevoie de un ban grămadă!

Comentarii
  • Asa e si cu Rotaru de la Tibana. Il intreaba lumea de ce nu curge apa la robinet daca fostul primar Spita a semnat cu ani in urma receptia retelei de apa. S-au papat banii si apa tot nu e si Rotaru se face ca ploua. Poate vine DNA-ul iar.

Adauga un comentariu