National

Nepoata lui Emil Boc da cu subsemnatul in fata procurorilor DNA! Este implicata intr-un scandal de coruptie

Publicat: 03 ian. 2017
1
Nepoata fostului premier, Emil Boc da cu subsemnatul in aceste momente in fata procurorilor, la DNA Cluj. Mihaela Boc este audiata alaturi de mai multi directori din Primaria Cluj. Totul se intampla in scandalul de coruptie in care Anna Horvath a fost trimisa in judecata.
Printre cei audiati au fost arhitectul sef al orasului Cluj-Napoca, Ligia Subtirica, si Mihaela Boc, angajat la Serviciul Protocol al Primariei Cluj Napoca, nepoata lui Emil Boc, scrie presa nationala.

„Nu-mi amintesc ca inculpata Horvath Anna sa fi intervenit asupra mea in scopul de a urgenta anumite documentatii de urbanism. Nu-mi amintesc ca aceasta sa ma fi contactat telefonic sau personal in cursul acestui an pentru a se interesa de situatia anumitor documentatii de urbanism”, a spus arhitectul sef Ligia Subtirica.

Citeste si: Ciolos l-a EXECUTAT pe Dragnea: Masura care da PESTE CAP tot programul PSD

Nepoata lui Emil Boc a fost chestionata direct despre interventia facuta de viceprimar, asupra ei, in vederea obtinerii unui aviz pentru functionarea unei terase sezoniere, cu profil de cafenea. Acest aviz era, in data de 10 august 2016, in mapa primarului Emil Boc, la semnat, mai spune sursa citata.
Adauga un comentariu