Stiri si curiozitati

Nepoata “secreta” a lui Adrian Paunescu este arhitect! Tanara a absolvit facultatea in aceasta vara

Publicat: 27 iul. 2018
3

Nepoata “secreta” a lui Adrian Paunescu este absolventa a Facultatii de Arhitectura.

Anisia este una dintre cele doua fiice ale Andreei Paunescu, femeia ce a fost recunoscuta in acte ca fiind fiica poetului abia dupa moartea acestuia. Andreea s-a luptat cativa ani dupa moartea lui Adrian Paunescu pentru a dobandi numele de familie al tatalui sau si se judeca si acum cu fratii sai vitregi si cu vaduva poetului pentru dreptul la mostenire.

Andreea Paunescu are doua fiice, care au aflat tarziu ca mama lor este fiica nerecunoscuta a lui Adrian Paunescu. Anisia, unde dintre fiicele Andreei Paunescu a absolvit in aceasta vara Facultatea de Arhitectura. “Fiica mea este de astazi domnisoara arhitect”, este mesajul postat de mama ei, langa fotografia de la absolvire.

In urma cu ceva timp, intr-un interviu acordat revistei “Tango. Marea Dragoste”, Andreea Paunescu vorbea despre nepoatele lui Adrian Paunescu.

“Am doua fiice care seamana fizic cu tatal lor, insa una din ele m-a surprins dintotdeauna tocmai cu personalitatea ei contrastanta, cu aplecare atat catre literatura buna, cat si catre stiintele universului. Citeste si iubeste poezia, descopera poezii minunate pe care mi le trimite uneori, ca un dar de la fiica la mama. Cand avea aproape 14 ani, m-a surprins si m-a emotionat cand a postat pe contul ei de socializare „Iluzia unei insule”, poezie dedicata de Adrian Paunescu mamei mele. Atunci i-am marturisit, cu emotie, ca sunt fiica poetului care o scrisese si ca acea poezie fusese inspirata de povestea de dragoste dintre poet si mama mea, poveste din care m-am nascut eu. Cea de-a doua fata a mea este boema, cu inclinatie si dragoste fata de arta frumosului, studiaza arhitectura, insa este mai putin atrasa de poezie. Nu am gasit in personalitatea ei vocea sangelui dinspre bunic, cel putin pana acum”, marturisea Andreea Paunescu.

Adauga un comentariu