Stiri si curiozitati

Nervi, stres si declaratii surprinzatoare la Exatlon! Monica Rosu, dupa ce a fost eliminata: „De ce s-au intamplat toate astea?”

Publicat: 26 nov. 2018
3

In editia 25 noiembrie 2018, Monica Rosu a intrat la duel cu Madalina, dupa ce Faimosii au pierdut jocul de eliminare cu Razboinicii.

Gimnasta a decis sa renunte la duel si sa plece acasa, lasandu-si coechipiera in continuare in competitie.

„Ar fi trebuit sa fie un duel de eliminare intre Madalina Predoi si Monica Rosu. Partea cea mai lunga a Exatlonului a trecut, suntem din ce in ce mai aproape de final. Din pacate, din cauza mai multor accidentari, Monica Rosu nu mai poate continua. Ea este cea care astazi isi va lua la revedere de la echipa ei”, a spus Cosmin Cernat.

Monica a declarat ca ar fi putut sa o invinga pe Madalina Predoi, dar a preferat sa renunte pentru ca este accidentata si a vrut sa ii dea acesteia o sansa.

„E destul de ciudat sa stau aici pe banca si sa stiu ca plec, emotiile sunte destul de mari. De ce acum? De ce s-au intamplat toate astea? Nu stiu sa spun, dar cred ca pentru fiecare lucrurile se intampla nu un anumit scop. Din pacate dureril ela genunchi nu m-au lasat si, taman peste pupaza, fata mea are nevoie de pauza. Am decis ca eu sunt cea care pleaca la eliminare. Nu puteam sa iau sansa Madalinei de a ramane aici. Puteam sa intru, sa joc, sa raman si sa plece Madalina, dar nu e corect”, a declarat Monica Rosu emotionata.

Ultimul concurent eliminat de la Exatlon a fost faimosul Silviu Nicolae.

Adauga un comentariu