Local

Nesimtire fara margini la Aeroportul Iasi! Directorul Bodea minte pasagerii

Publicat: 06 sept. 2013
1

@ Aeroportul International Iasi a ascuns un incident la instalatia de balizaj de la pista actuala @ Un avion al companiei Tarom a fost nevoit sa faca un ocol in jurul pistei pentru ca jumatate din lumini s-au stins si nu mai avea cum sa aterizeze @ Desi incidentul a fost povestit de pasageri, conducerea aeroportului are alta versiune

Aeroportul International Iasi a devenit stat in stat. Conducerea institutiei a ajuns sa musamalizeze orice ar dauna imaginii aeroportului, chiar daca acest lucru pune in pericol viata pasagerilor care tranziteaza zilnic aerogara. In seara zilei de 5 septembrie, pasagerii cursei Tarom Bucuresti-Iasi, de la ora 22.45, au vazut cu ochii lor cum pilotii aeronavei au fost nevoiti sa aterizeze in capatul opus al pistei pentru ca instalatia de balizaj s-a defectat.

„Aseara (joi seara-n.r.), in timpul aterizarii zborului Bucuresti- Iasi o parte din luminile pistei de la Iasi s-au stins. Aterizarea a fost imediat anulata, moment in care am vazut pista si faptul ca era doar pe jumatate luminata. Am ocolit si am aterizat pe partea opusa. Bravo pilotilor. Ma intreb cat de sigur devine acest aeroport care mananca atatia bani”, a povestit unul din pasagerii ce se aflau in avionul respectiv. Si acesta nu a fost singurul care a vazut toata intamplarea.
Cu toate acestea, cei de la aeroport au alta versiune si au catalogat cele relatate ca inventii. In plus, directorul Marius Bodea, individ promovat pe criterii politice ca director al aeroportului, a recurs la noi atacuri impotriva jurnalistilor cotidianului BUNA ZIUA IASI. „Infirmam astfel articolele si informatiile false aparute si astazi (ieri-n.r.) in publicatia din Iasi. Este inca o incercare de periclitare a imaginii Aeroportului Iasi. Desi i s-au dat informatiile corecte, asa-zisul reporter a ales sa publice o stire inventata”, a sustinut Bodea.

Cu toate ca reporterii BZI au cerut explicatii in legatura cu zborul de joi seara, cei de la aeroport au ales sa ofere cu totul alte informatii. „Nu s-au inregistrat probleme la sistemul de balizaj al Aeroportului Iasi. Miercuri s-a constatat o avarie E-on in zona Tatarasi-Sud, timp de o ora, in intervalul 10.00 – 11.00. In acest rastimp au intrat in functiune toate sistemele auxiliare energetice si nu a fost afectat traficul aerian, nici pe timp de zi cand s-a anuntat avaria E-on, si nici pe timp de noapte”, au mai spus cei de la Aeroportul Iasi.

Cei de la aeroport au ajuns sa-si faca pana si pasagerii mincinosi. Precizam ca nu reporterii BZI au fost la aeroport in momentul in care a fost semnalata problema, ci totul a venit din partea unor pasageri care au vazut cu ochii lor situatia.
Culmea, instalatia de balizaj de la aeroport nu a cedat pentru prima data. In trecut au mai fost semnalate si alte probleme. Cei de la aerogara au atribuit un contract de aproape 300 milioane lei vechi pentru expertizarea instalatiei catre Transproiect 2001 SA Bucuresti. Cu toate acestea, Marius Bodea continua sa nege problemele aparute si sa sustina in continuare ca este victima unor atacuri.

Comentarii
 • DEMISA HOIT/U/L/U/I/ BODEA!!!! TOTDEAUNA PASAGERII SINT MINTITI LA ACEST AEROPORT. DATI/L JOS MAI SALARIATI DE LA AEROPORT PE NEBUNUL VOSTRU BODEA CARE VA CONDUCE CA ALTFEL VETI RAMANE FARA PAINE PE DRUMURI CA….. INCET, INCET PE ACOLO VIN MAI PUTINI PASAGERI SI VETI RAMANE SI FARA COMPANII , FARA AVIOANE, ADICAVOI VETI RAMANE FARA PAINE. EU CA PASAGER NU MAI TREC PE LA AEROPORTUL IASI. MA DUC DE LA SUCEAVA, BACAU, BUCURESTI VAD EU…

 • MULTUMIRI PILOTILOR!!! VA MULTUMIM. IAR VOUA DE LA ASA-ZISA CONDUCERE A AEROPORTULUI VA SPUN CA SINTETI NISTE PROSTI CARE MERITATI SA FITI IN LOCUL PASAGERILOR SA VEDETI CUM E CAND VI SE PUNE VIATA IN PERICOL, CAND DAI UN PUMN DE BANI CA SA-SI BATA JOC PROSTII . NU AFOST NICIO PROBLEMA CU E-ON DUPA-AMIAZA IN ZONA TATARASI. ADRESA OFICIALA de LA E-ON AVEM. DE CE ATATA MINCIUNA????? NU PREZINTA NICI O SIGURANTA ACEST AEROPORT, ESTE UN PERICOL PENTRIU VIETILE NOASTRE. M-AM LAMURIT. CE CONTEAZA UN DIRETOR, 2,3 IN PUSCARIE DUPA UN ACCIDENT , VIETILE NOASTRE CONTEAZA. SOLUTIA!!!!! DEMISIA CONDUCERII AEROPORTULUi!!

 • Este un articol foarte interesant din punctul meu de vedere. Daca instalatia s-a oprit in timpul aterizarii este foarte grav,pentru ca s-a pus in pericol viata pasagerilor. Directorul Bodea spune ca sunt inventiile reporterilor. In acest caz solicitam autoritatilor competente sa deschida o ancheta.Pilotii aeronavei sunt singurii care pot spune daca s-a defectat instalatia de balizaj la aterizarea aeronavei.

 • MINCIUNA !!!!! ESTE MINCIUNA, INCOMPETENTA, PROSTIE , INDIFERENTA A CONDUCERII SI DEZINTERES TOTAL FATA DE ACEASTA INSTITUTIE CARE A AJUNS O STATIE DE TRAMVAI, DAR SI FFFFFF MARE BATAIE DE JOC DE PASAGERI. TREBUIE ANCHETA, TRASI LA RASPUNDERE PENALA, NIMENI NU ARE DREPTUL SA SE JOACE CU VIATA PASAGERILOR SI SA SE DISTREZE PE SEAMA NOASTRA. MAI INTERESATI SINT CU AFACERILE SI HOTIILE ATUNCI OCUPATI-VA DE AFACERILE VOASTRE SI LASATI-NE. IN MOD PARADOXAL ACEST BODEA CAND INTRA CU NASUL IN RAH/A/T/ RADE CA UN PROST CE ESTE SAU MINTE DAR MINTE TOT CA UN PROST. DEMISIA PROSTILOR!!

 • ca pasager, imi bag picioarele si du-ca-se draculuio de aeroport iasi, sa vi=l tineti prostilor ce sinteti cu flori si busuioc si decat sa-mi pun mintea cu niste prosti si sa-mi risc viata mai bine plec la alt aeroport unde nu mi-e frica si sint tratat ca pasager nu ca un umil cersetor pentru ca la AEROPORTUL IASI MINCIUNILE PROSTILOR DE LA CONDUCERE UMILESC PASAGERII. N-AM AJUNS CHIAR…. DU=CA=SE… NU ORICINE SUPORTA UMILINTA ASTA e … ESTE GREU SA PLECI IN ALT ORAS DAR VIATA ESTE MAI SCUMPA,. NU TI-E FRICA IN AER SI TI-E FRICA LA DECOLARE SAU ATERIZARE….. ce sa ceri unor prosti de la conducerea aeroportului??STATI ASA IESENI SA-SI BATA JOC PROSTII DE VOI.

 • ca pasager, imi bag picioarele si du-ca-se draculuio de aeroport iasi, sa vi=l tineti prostilor ce sinteti cu flori si busuioc si decat sa-mi pun mintea cu niste prosti si sa-mi risc viata mai bine plec la alt aeroport unde nu mi-e frica si sint tratat ca pasager nu ca un umil cersetor pentru ca la AEROPORTUL IASI MINCIUNILE PROSTILOR DE LA CONDUCERE UMILESC PASAGERII. N-AM AJUNS CHIAR…. DU=CA=SE… NU ORICINE SUPORTA UMILINTA ASTA e … ESTE GREU SA PLECI IN ALT ORAS DAR VIATA ESTE MAI SCUMPA,. NU TI-E FRICA IN AER SI TI-E FRICA LA DECOLARE SAU ATERIZARE….. ce sa ceri unor prosti de la conducerea aeroportului??STATI ASA IESENI SA-SI BATA JOC PROSTII DE VOI.

 • D-LE Adomnitei vrem raspuns la intrebari:
  1.Pana cind dvs. si bodea puneti in pericol viata pasagerilor la Aeroportul iasi?
  2. L-ati numit pe bodea director la aeroportul iasi, iar tot dumneavoastra trebuie sa-i cereti demisia. De ce nu i-ati cerut demisia lui Bodea pana acum si cand ii veti cere sa-si dea demisia???
  3. Cunoasteti incompetenta acestui bodea cunoasteti toate mizeriile care le-a facut la aeroport si multe.., pe care le stiti. Ce masuri ati luat impotriva lui???

  SE ASTEAPTA UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA DOMNULE PRESEDINTE AL CJ IASI. Altfel, acest raspuns il veti da in cadrul unei emisiuni televizate si cu ziaristi.Atunci nu veti mai putea ocoli adevarul si nu veti mai putea acuza pe nimeni decat pe dumneavoastra. Asteptam raspuns.

 • Domnii de la BZI, daca nu stiu cu ce se mananca aviatia, ar fi bine sa intrebe, poate se mai lumineaza si ei! Deci avionul a vrut din prima sa aterizeze pe directia opusa, a zburat conform procedurii, iar in momentul cand a intrat in tur de pisa, i s-a aprins balizajul pe partea cealalta. Sunteti absolut pe diafara!

Adauga un comentariu