Magazin

NESIMTIRE! Pusti de cinci ani AMENDAT dintr-un motiv dezgustator – VIDEO

Publicat: 20 ian. 2015
Nu credeai ca asa ceva este posibil, insa lacomia si nesimtirea unor parinti are efecte la care nici nu te astepti. Este si cazul pustiului din imagini, in varsta de numai cinci ani. Alex Nash, din Plymouth, Marea Britanie, a primit o amenda de 24 de euro, dupa ce a lipsit de la petrecerea unui prieten, organizata de ziua acestuia. Copilul a fost amendat chiar de mama baietelului de la ziua caruia a lipsit si, mai grav, femeia dovedeste ca este stupida, lacoma si nesimtita, situatia riscand sa fie solutionata in instanta. Totul a inceput dupa ce Alex a preferat sa mearga in vizita la bunici si a lipsit de la mega-petrecerea organizata pentru prietenul sau. Tatal baietelului s-a gandit ca vor lua legatura cu parintii celuilalt copil pentru a-si cere scuze, insa au ramas uimiti cand Alex a venit acasa cu o amenda in ghiozdan, in valoare de 24 de euro.
„Initial am crezut ca a fost o gluma. Am ramas fara cuvinte”, a spus tatal copilului. Ulterior, acesta a vizitat-o pe mama furioasa si i-a transmis ca nu are nici o intentie sa achite amenda. „I-am spus ca trebuia sa discute intai cu mine, nu sa puna hartia in ghiozdanul copilului meu”. O publicatie britanica a redat conversatia pe care cei doi au avut-o, referitoare la aceasta situatie. „Daca stiam ca trebuie sa platesc pentru ca Alex sa nu vina la petrecere, as fi dat banii fara nici o problema. Nu imi place sa ma cert cu oamenii si as prefera sa rezolvam situatia in mod amoabil”, a spus tatal lui Alex. Replica femeii starneste revolta.
„Nici mie nu imi place sa ma cert cu oamenii si nu am fost impresionata cand Derek (tatal baiatului amendat – n.r.) a aparut la usa mea si mi-a spus ca nu voi scoate nici un ban de la el, spunand asta pe un ton destul de nepoliticos. M-a deranjat. Solutia amiabila in acest caz ar fi sa imi dai banii, sa-ti inveti lectia. Sper ca este suficient de agreabil pentru tine”, a spus femeia. Bineinteles ca solutia nu este considerata agreabila iar cazul are mari sanse sa ajunga in instanta. Un avocat a declarat presei britanice ca cererea femeii nu numai ca este absurda, dar si imposibil de dovedit in instanta. Mai exact, pentru a pretinde bani, femeia ar fi trebuit sa creeze o baza legala, mai exact sa semneze un contract. Invitatia pentru un copil de a participa la o aniversare il transforma pe acesta in „invitat”, iar relatia nu are nici o valoare in instanta.
Conducerea centrului de schi, unde a fost organizata petrecerea, a tinut sa precizeze ca se delimiteaza clar de acest conflict intre cei doi parinti si ca nu trimite amenzi in cazul in care anumite persoane nu participa la diferite evenimente. Din pacate, victimele in acest caz sunt cei doi copii. Astfel, in timp ce parintii batuti in cap se cearta si ajung prin tribunale, Alex a povestit jurnalistilor ca prietenul sau nu ii mai vorbeste.


loading...

Adauga un comentariu