Magazin

„Nesimtitule, du-te si munceste!” Vezi cine a inceput ultimul scandal izbucnit in lumea artistilor de renume

Publicat: 22 mai 2013
1

Deranjat de atitudinea unul coleg de breasla, un cantaret arhicunoscut a luat atitudine si a lansat un val de critici la adresa acestuia.

Conform Contact Music, celebrul rocker Jon Bon Jovi l-a atentionat pe Justin Bieber ca intarzierile constante la concerte il pun in situatia de a-si pierde fanii.

Mai experimentat decat mult mai tanarul coleg de scena, Bon Jovi stie ca Bieber a intarziat doua ore la un concert programat la Londra, la 13 martie, iar recent acesta a repetat figura si la Dubai.

Conform celor declarate pentru London Evening Standard rockerul crede ca Bieber trebuie sa-si schimbe rapid comportamentul. „Fiecare generatie are tipi care fac asa, nimic nu este nou. E lipsa de respect cu niste oameni care au muncit din greu pentru a-si plati biletele, astfel incat sa acorde doua sau trei ore din viata lor – in cazul acestui copil, 80 de minute din viata lor.”

„Fa-o o data si vei fi iertat. Fa-o de multe ori si ar trebui sa-ti fie rusine. Nu te vor mai vrea inapoi. Apoi devine un cliseu. Nu e deloc cool, nesimtitule, du-te si munceste!”, a mai spus Bon Jovi, potrivit libertatea.ro.

Adauga un comentariu