Diverse

Neti Sandu 24 iunie 2019 – Surprize placute astazi

Publicat: 24 iun. 2019
14

Horoscop Neti Sandu 24 iunie 2019 – Vibratia zilei este 6 si asta ajuta ca spiritele sa fie calme.  Horoscopul de luni, ajuta la implinirea dorintelor si viselor. Azi este momentul sa faci o lista cu ce este mai important pentru tine.

Horoscop Neti Sandu pentru luni 24 iunie 2019.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 RAC
Poate va asociati cu niste oameni sa aveti o activitate in timpul liber ca sa va destindeti – poate practicati un sport. Va faceti planuri cu bataie lunga si o sa descoperiti resurse, suport, ca sa va puneti in aplicare o idee, sa fie un salt in cariera.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 LEU
E momentul sa va-ngrijiti de sanatate, sa va duceti la doctor, la analize, si sa vedeti ce se-ntampla si cu ai vostri. E posibil sa luati niste bani care sa v-ajute sa puteti pleca pe undeva la sfarsitul saptamanii sau sa va luati ceva de care-aveati demult nevoie.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 FECIOARA
E posibil sa luati un bonus, o recompensa financiara de la serviciu si sa va echilibrati din punct de vedere financiar. Are loc o intrunire cu niste oameni care va pot oferi sprijin intr-o afacere, o sa stabiliti detaliile, si o sa treceti la treaba cat de curand.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 BALANTA
Familia are nevoie de ajutorul vostru, poate trebuie sa faceti niste drumuri, sa legalizati acte, sa faceti comisioane. Sunt cateva evenimente mondene saptamana asta si poate va faceti timp sa treceti un pic pe la fiecare, ca sa reactualizati cateva dintre relatiile de afaceri si de prietenie.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 SCORPION
Poate strangeti bani sa plecati in vacanta, sa va petreceti vara impreuna cu cineva care va poate deveni si partener de cuplu si sa va casatoriti. Voi puteti ataca obiective indraznete si sa dati si de sponsori pricopsiti care sa va sustina proiectele, sa avansati pe scara ierarhica.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 SAGETATOR
O sa mai faceti rost de niste bani din particular si o sa puteti iesi mai des in oras, in excursii. O prezenta feminina va poate scoate dintr-un impas si sa rezolvati ceva foarte impoprtant, sa va puteti ocupa si de alte aspecte care sa v-aduca un confort mental.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 CAPRICORN
Relatia cu partenerul de cuplu se rescrie, frumos, de data asta si o sa va simtiti in siguranta, dispar amenintarile din aer. Niste oameni se-arata interesati de o colaborare cu voi si pare sa fie pe gustul vostru, si-o s-aveti de castigat – pare sa fie o munca de durata.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 VARSATOR
E cineva nou aparut in peisaj care va atrage atentia si o sa tatonati terenul ca sa vedeti daca si celelalt e interesat de voi. O sa le puteti cere sefilor niste inlesniri, cateva zile libere, ca sa rezolvati niste chestiuni personale pentru ca nu va mai descurcati cu timpul, in ultima vreme.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 PESTI
Lucrurile, oamenii la care ati visat vin spre voi si o sa stiti ce-aveti de facut de-aici incolo, nu mai e nicio nebuloasa. O veste buna, poate va scoate cineva la masa in oras, la un spectacol, promite sa fie ceva de bun augur si care sa va entuziasmeze, sa va dea idei, sa fie inspirational.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 BERBEC
Poate faceti o rezervare pentru week-end, sau ca sa plecati in concediu, undeva departe, poate in alta tara. Voua va reusesc demersurile care tin de spatiul locuibil, poate reamenajati interiorul, va ocupati de gradina, terasa, garaj, foisor aveti multa treaba.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 TAUR
Poate faceti o intrunire de familie c-aveti o nunta, un botez, o aniversare in week-end sau in curand si faceti pregatiri. O s-aveti rezultate bune la scoala la examene, la interviuri, o sa va puteti inscrie si la niste cursuri de vara, sau intr-o tabara, ori poate pe copii ii trimiteti.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 GEMENI
Relatia de cuplu devine si mai serioasa si o sa va puteti casatori pana la sfarsitul anului, daca va doriti acest lucru. Va-ngrijiti mai mult de voi, va schimbati look-ul, faceti putin sport, va compuneti alta vestimentatie, si coafura, poate si pentru ca starea voastra e mult mai buna.

Adauga un comentariu