Diverse

Neti Sandu 26 iunie 2019 – Bat cloptele de nunta

Publicat: 26 iun. 2019

Gemenii care au o relatie pot trece in perioada urmatoare la un alt nivel. Vibratia zilei este 8, care ne ajuta sa cheltuim excesiv. Horoscop 26 iunie 2019 prezentat de Neti Sandu

Horoscop 26 iunie 2019 RAC
O sa puteti castiga mai multi bani poate pentru ca o sa lucrati in regim de colaborare si pe o durata mai mare de timp. Se observa reusite pentru care ati muncit vreme indelungata si o sa-ncheiati o etapa ca sa dati drumul alteia noi, sa va reinventati.

Horoscop 26 iunie 2019 LEU
De problemele de sanatate ar fi bine sa va-ngrijiti ca sa nu se acutizeze ceva pe-acolo si sa nu mai puteti face treaba ca lumea. O veste buna legata de drum, poate va invita cineva intr-o vacanta in strainatate sau vi se confirma o rezervare la un hotel, o cabana, printr-o agentie de turism.

Horoscop 26 iunie 2019 FECIOARA
Vi se cere ajutorul intr-o chestiune care tine de profesie si daca lumea o sa fie multumita o sa vina si rasplata financiara. E posibil sa luati un supliment salarial si sa fie un bun stimulent ca sa munciti in continuare, sa prelungiti un contract daca tot merge bine.

Horoscop 26 iunie 2019 BALANTA
Se poate sa fiti pusi intr-o functie la serviciu, sa luati si un salariu mai mare si sa va bucurati de un plus de vizibilitate. Intalnire cu cineva care vrea sa intrati intr-un parteneriat de afaceri si mai mult ca sigur o sa bateti palma pentru un contract avantajos.

Horoscop 26 iunie 2019 SCORPION
O s-aveti succes la scoala, la examene, la activitatile din sfera invatamant – si o sa urcati niste trepte. Se poate sa va-ncante cineva cu un job in strainatate si lucrurile sa iasa frumos si sa va duceti – macar sa vedeti cum e-acolo, care sunt conditiile.

Horoscop 26 iunie 2019 SAGETATOR
Va parvin de undeva niste bani care-or sa va prinda bine in excursia din week-end la munte, la mare s-aveti de buzunar. O s-aveti parte de sustinere din partea prietenilor care or sa puna unarul la ce-aveti voi de facut atat la slujba cat si in particular, si-o sa fie reconfortant.

Horoscop 26 iunie 2019 CAPRICORN
O sa faceti echipa cu oameni tineri care vor avea entuziasmul de care-aveti nevoie ca sa dati drumul unui proiect. Aveti voi un proiect – de sertar – pe care-l puteti scoate la iveala si sa va asigurati si banii cu care sa va miscati in timpul liber si sa cumparati diverse.

Horoscop 26 iunie 2019 VARSATOR
O vizita la medic v-ar scapa de orice disconfort si v-ar reda cheful de munca si de distractie. E o perioada buna din punct de vedere sentimental, se aplaneaza orice conflict, se instaleaza armonia si nu va ramane decat s-o pastrati ca sa fie bine si in continuare.

Horoscop 26 iunie 2019 PESTI
Se poate sa va fie apreciat, in sfarsit, efortul profesional si sa luati o prima, un salariu de merit. Se-anunta bani si o s-aveti ca sa mai iesiti in lume dupa orele de program si la sfarsit de saptamana, sa mai vedeti si alte locuri.

Horoscop 26 iunie 2019 BERBEC
Poate faceti comanda on line sa luati niste lucruri mai ieftine pentru casa, ori ceva – de-mbracat pe care nu-l gasiti in magazine. Se poate sa primiti o aprobare, sa legalizati niste acte, sa reinnoiti buletin, pasaport, card, legitimatie si sa va puteti deplasa fara restrictii.

Horoscop 26 iunie 2019 TAUR
O sa puneti la cale o iesire cu familia largita la sfarsit de saptamana si poate plecati si in vacanta impreuna. O sa perfectati o situatie care va tinea intr-o stare de provizorat si o sa faceti progrese la slujba, la scoala si poate veti semna si niste acte la notar

Horoscop 26 iunie 2019 GEMENI
Relatia de cuplu promite sa fie si mai buna, stabila si sa va casatoriti pana la sfarsitul anului. Se contureaza o marire de salariu, poate si partenerul de cuplu isi dubleaza veniturile in perioada asta si o sa va descurcati cu toate cheltuielile de moment.loading...

Adauga un comentariu