Diverse

Neti Sandu 27 iunie 2019 – Surprize financiare placute

Publicat: 27 iun. 2019

Horoscopul zilei ne aduce vesti bune, de astazi vom avea puterea sa infruntam greutatile mai usor. Vibratia zilei este 9, iar asta ne va ajuta sa-i ajutam pe cei de langa noi.

HOROSCOP 27 IUNIE 2019 RAC
Intalnire cu cineva care-si doreste sa fiti impreuna, poate-ati mai incercat cu ceva timp in urma dar n-a mers prea bine. Se poate sa perfectati o situatie ca sa puteti avansa pe scara ierarhica, sa treceti cu bine de un examen, sa primiti o autorizatie de constructie, sau alte avize favorabile.

HOROSCOP Neti Sandu 27 IUNIE 2019 LEU
Poate faceti rezervari pentru weekend sa plecati pe undeva, se poate si in strainatate, sa lasati grijile acasa si sa va destindeti. Or sa vi se recunoasca niste merite, luati si bani pe care nu i-ati incasat luna trecuta si o sa fie un confort financiar, dar si mental.

HOROSCOP 27 IUNIE 2019 FECIOARA
E o atmosfera mai buna in relatia de cuplu si va faceti planuri de locuit impreuna, poate va si casatoriti. Se pare c-o sa acordati mai multa atentie problemelor gospodaresti, poate reparati cate ceva, faceti unele achizitii ca sa va simtiti si mai bine la voi acasa.

HOROSCOP 27 IUNIE 2019 BALANTA
E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care n-o sa vreti sa va mai despartiti si sa va mearga din ce in ce mai bine in cuplu. Aveti niste proiecte de pus la punct, si o sa stati prin sedinte, negocieri, o sa umblati dupa semnaturi ca sa va incadrati in timp, pentru ca este graba.

HOROSCOP Neti Sandu 27 IUNIE 2019 SCORPION
O surpriza placuta din partea cuiva care va iubeste si poate vrea sa reluati relatia sentimentala – si poate si voi vreti. Se poate sa va lasati convinsi de cineva sa lucrati impreuna la un proiect care sa v-aduca bani si un plus de recunoastere publica.

HOROSCOP 27 IUNIE 2019 SAGETATOR
Se poate sa va faceti noi prieteni, sa iesiti mai des cu grupul in excursii, poate plecati in vacanta in strainatate pe undeva. E posibil sa prinda viata o idee mai veche si sa dati curs unei oferte de colaborare, numai buna ca sa va sporeasca veniturile, sa rezolvati lucruri legate de casa, de familie.

HOROSCOP Neti Sandu 27 IUNIE 2019  CAPRICORN
Poate-i intindeti o mana de ajutor unei persoane care trece printr-o pasa proasta, ori o fi bolnava, persoana. Se contureaza un succes la un interviu, la vreun examen, o vizionare, o expozitie in care va faceti cunoscuta munca si o sa iasa ceva bun.

HOROSCOP 27 IUNIE 2019 VARSATOR
Or sa va intre niste bani care sa v-ajute sa rezolvati si alte lucruri in afara celor care tin de ratele si facturile lunare. O sa primiti raspunsuri la cererile pe care le-ati avansat nu de mult si o sa rezolvati mai toate aspectele pana plecati in concediu, ca sa fiti linistiti.

HOROSCOP Neti Sandu 27 IUNIE 2019 PESTI
Se poate sa va hotarati sa va uniti destinele in fata altarului, cu fiinta pe care o iubiti – pare sa fie o decizie spontana. Se poate rezolva rapid ceva pentru care v-ati zbatut multe luni de zile si o sa fie un progres considerabil – poate va luati o casa, dupa ce vi se aproba un credit bancar.

HOROSCOP 27 IUNIE 2019 BERBEC
Posibil rendez-vous spre orele serii, luati masa in oras, faceti o plimbare, vedeti un film, o piesa de teatru. O reusita in plan personal, faceti niste achizitii, va pregatiti de un nou inceput, poate fi vorba si despre viata de cuplu, pentru ca v-ati convins ca e tot ce va trebuie.

HOROSCOP 27 IUNIE 2019 TAUR
Se poate sa va depuneti CV-ul pentru un job, fie si in strainatate, sau poate vreti sa urmati niste studii tot in afara tarii. Sunteti pe punctul de a face rost de bani pentru proiectul pe care vreti sa-l demarati, poate accesati fonduri europene, sau dati de un sponsor care sa va sustine financiar.

HOROSCOP Neti Sandu 27 IUNIE 2019 GEMENI
Or sa va intre niste bani, dar or sa si iasa, c-aveti niste lucruri pe care vreti neaparat sa le cumparati. O sa puteti renegocia un contract si sa obtineti mai multi bani, si o serie de avantaje, pe care sefii n-o sa vi le dea daca nu insistati.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit