Magazin

Nevoiti sa-si paraseasca locuinta din cauza unor banane cumparate de la supermarket

Publicat: 04 nov. 2013

O familie din Marea Britanie a fost nevoita sa se mute la hotel si sa-si stropeasca locuinta cu insecticid dupa ce mai multi paianjeni sud-americani veninosi au iesit din bananele cumparate de la un supermarket.

Londoneza Consi Taylor, in varsta de 29 de ani, a povestit ca a observat ca banana pe care incepuse sa o manance continea o portiune bizara, ce parea sa fie afectata de mucegai. S-a uitat insa cu mai mare atentie si a descoperit niste puncte care aratau ciudat.

„Am fost ingrozita cand mi-am dat seama ca erau paianjeni. Ieseau din banana pe masa, iar unii au cazut pe covor. Am fost atat de speriata incat am inceput sa plang”, povesteste Consi Taylor.

Initial, supermarketul de unde Consi si sotul ei au cumparat bananele le-a oferit un voucher de 10 lire sterline pentru problemele pricinuite, insa povestea nu s-a incheiat aici.

Consi Taylor, sotul ei si cei doi copii ai lor au fost nevoiti sa-si paraseasca de urgenta locuinta dupa ce au trimis poze cu paianjenii reprezentantilor unei firme de dezinsectie si au aflat ca era vorba de paianjeni veninosi.

Au stat la un hotel timp de trei zile, interval in care locuinta a fost stropita cu insecticid. Cu toate astea, nu se simt in siguranta nici acum, pentru ca incidentul le-a amplificat arahnofobia.

„Sper ca n-am mancat unul, desi nu pot fi sigura. Acum mi-e frica sa mai cumpar banane. Nu stim daca toti paianjenii au disparut din casa”, a spus Consi Taylor.

Costurile totale ale operatiunii de dezinsectie au fost de 1.000 de lire sterline si au fost acoperite de lantul de supermarket-uri Sainsbury.
sursa: fabuloase.roloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit