National

NEWS ALERT – Sorin Blejnar: Nu am fost instiintat de nicio acuzatie

Publicat: 09 iul. 2012
1

Fostul sef al ANAF respinge acuzatiile de evaziune fiscala ce i-ar fi fost aduse de DNA si spune ca procurorii nu l-au instiintat de nicio acuzatie.

„Nu mi s-a adus la cunostinta. Nu am fost citat la DNA in nicio calitate, dar probabil e din ciclul nicio luna fara un scandal la adresa mea. La mine nu s-a facut nicio perchezitie. Nu am legaturi cu oamenii de afaceri, nu cred ca il cunosc, nu il cunosc, poate l-am vazut vreodata in viata la televizor. Raspunsul meu este ferm, nu. Nu il cunosc.

Domnul Marta nu mai este directorul meu de cabinet de la 1 mai 2010. Nu vreau sa comentez nimic pe subiectul. Domnul Comanita, il cunosc, da. Nu am discutat astazi cu domnul Comanita. Ma duc acasa, imi vad de ale mele, cum mi-am vazut in ultimele zile.

Resping cu fermitate asemenea acuzatii, poate este o confuzie, poate nu sunt suficiente elemente. DNA are un departament de presa care poate sa greseasca. Eu nu am fost acuzat oficial de nimic, nu am fost audiat”, a declarat Sorin Blejnar, la Realitatea TV.

Adauga un comentariu