National

Nici ei nu mai cred ca a murit de moarte buna. Vicepresedintele Comisiei SRI ia atitudine, dupa moartea lui Condrea

Publicat: 23 mai 2016

Vicepresedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Octavian Marius Popa, cere si el, alaturi de Sebastian Ghita, convocarea unei sedinte a Comisiei, afirmand ca moartea lui Dan Condrea ridica multe semne de intrebare.

„Eu l-am sunat pe dl. Georgian Pop (presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI – n.r.). Initial telefonul suna ocupat. Dupa aceea nu mi-a raspuns. Nu am putut sa-l contactez. O sa incerc dimineata. Si eu cred ca trebuie sa ne intalnim, sa vedem ce e de facut. (…) Capac peste toate, apare acest accident, aceasta moarte, care ridica semne de intrebare. Eu cred ca nu degeaba este ingrijorat Sebastian Ghita”, a declarat vicepresedintele comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, deputatul PNL OctavianMarius Popa.

Deputatul Sebastian Ghita a reactionat, duminica, dupa moartea violenta si extrem de suspecta a patronului Haxi Pharma.

”Dupa acest eveniment 20 de milioane de romani ne vor suspecta ca suntem un stat mafiot. Nimeni nu o sa ne creada. Vom solicita la Comisia SRI sa vedem caseta cu filajul si felul in care s-a intamplat acest eveniment”, a declarat Sebastian Ghita.loading...

Adauga un comentariu