National

Nici nu s-a terminat renovarea Vila LAC 3 ca deja Iohannis a dispus inceperea lucrarilor si la Vila Predeal

Publicat: 03 aug. 2015
1
Presedintele Klaus Iohannis a dispus renovarea vilei de protocol de la Predeal. Lucrarile sunt in desfasurare si la Vila Lac 3, acolo unde se executa renovari ample ce vor duce la costuri totale de circa 1,5 milioane de euro.
Renovari s-au facut si la vila de protocol din Neptun, acolo unde seful statului si sotia sa, Carmen, isi petrec vacanta in aceste zile.

Citeste si  Carmen Iohannis, 6 luni de mandat, 6 plimbari in strainatate. Critici venite din toate partile

La modernizarea vilei din Predeal se lucreaza de zor. Liderul PMP, Gelu Visan, spune ca lucrarile au inceput de aproximativ o luna.
„Este imposibil ca, intr-o tara democratica, sa ceri altfel de lucruri RA-APPS, pentru ca tot ce s-a intamplat ca modificari sunt cerinte exprese ale familiei Iohannis, si sa nu se afle. Oamenii vorbesc.

Citeste si    Scrisoare catre Carmen Iohannis: „Opriti-va din shopping si vizitati orfelinatele din  

In legatura cu Vila Lac 3, la ora la care discutam, pretentiile megalomanice ale presedintelui Klaus Iohannis depasesc cu mult 1,5 milioane de euro.
In ceea ce priveste aceste facilitati care i se acorda celui mai important om in stat, este in regula. Este bine ca presedintele Romaniei sa beneficieze in micile perioade libere de un anumit confort. (..) In acelasi timp, tot la solicitarea expresa a domnului Iohannis au intrat si vilele de la Neptun si Predeal, pe banii romanilor. Este un lux pe care noi il asiguram. 

Citeste si   Vesti bune pentru romani! CARMEN IOHANNIS si-a angajat al patrulea creator de moda

Ne-a obisnuit in acest moment si probabil toate resedintele de vara sau de ce-o fi ale dommului Iohannis sa beneficieze de acelasi regim. Domnia sa va cere peste tot modificari ca sa fie in acord cu marii designeri care ii fac doamnei rochii. Sarcina noastra a poporului este sa ii asiguram dlui Iohannis lux si eleganta in functia care i-a venit in cap”, a declarat Gelu Visan.Adauga un comentariu