Local

Nici politistilor nu le-a venit sa creada de ce a fost in stare. Risca multi ani in spatele gratiilor

Publicat: 28 aug. 2016

Un barbat din Tibanesti risca sa petreaca multi ani in spatele gratiilor, dupa ce a comis mai mule fapte cu iz penal. In urma cu doua zile, în intervalul orar 5:00-8:00, politistii din Miroslava au continuat seria actiunilor pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale din domeniul circulatiei, depozitarii si comercializarii materialului lemnos. Actiunea s-a derulat cu sprijinul reprezentantilor silvici. Astfel, în cadrul acestor activitati a fost prins, pe DJ 248 A, un barbat din Tibanesti, care conducea un tractor cu remorca, transportând lemne fara a avea aviz de transport.
 
Oamenii legii au confiscat trei metri cubi de material lemnos si au amendat soferul cu amenda în valoare de 2.000 lei. În urma verificarilor facute, politistii au stabilit ca barbatul nu are permis de conducere corespunzator categoriei de vehicul condus, iar remorca nu era înmatriculata în circulatiei. S-a întocmit dosar penal.

Citeste si:  Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTOloading...

Comentarii
Adauga un comentariu