Evenimente

„Niciodată singur”, acțiune de caritate a Femeilor Liberale din Pașcani

Publicat: 21 dec. 2011
Pentru ca nimeni să nu se simtă izolat în preajma sărbătorilor, Organizația Femeilor Liberale din Pașcani organizează anual acțiuni destinate persoanelor singure din municipiu și din suburbii. Ultima ediție s-a desfășurat ieri, 20 decembrie, în sala „Arcadia” a Casei de Cultură Municipale „Mihail Sadoveanu”.

Sub titulatura „Niciodată singur”, 50 de persoane au putut petrece câteva ceasuri împreună, alături de membri ai organizațiilor PNL din Pașcani. Organizatorii le-au pregătit un recital de colinde susținut de mai mulți tineri membri ai Acțiunii Catolice din Pașcani, coordonați de părintele Francisc Vernică. Participanții au primit mici cadouri de Crăciun și au putut socializa la o prăjitură sau un pahar cu vin.

„Această idee s-a născut din dorința de a fi alături de dumneavoastră, dar pentru a-i da o încărcătură spirituală, o facem în preajma marilor sărbători creștine, Învierea și Nașterea Domnului. Vrem să simțiți alături de noi un strop de bucurie în sufletele dumneavoastră, să intrați în spiritul sărbătorilor”, a spus organizatoarea acțiunii, Eugenia Percă, președintele OFL Pașcani.

„De trei ani de zile avem o acțiune care se desfășoară înainte de Crăciun și de Paște, numită «Niciodată singur». Există oameni care au rămas singuri – soții fără soț, soți fără soții, sunt oameni care nu au copii, sunt oameni care nu au rude, sunt oameni care simt nevoia să se întâlnească cu semenii lor mai ales la sărbători. Noi am încercat să creăm un sentiment de bucurie acestor oameni care, după mulți ani de viață, sunt nevoiți acum să trăiască singuri. Facem această acțiune din spirit de solidaritate, din dragoste creștină față de semenii noștri”, a declarat liderul liberalilor pășcăneni, Grigore Crăciunescu.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit