Actualitate

Niciun sofer nu trebuie sa rateze aceasta emisiune! Ovidiu Laicu, seful DRDP Iasi, revine la BZI LIVE! Totul despre interventiile drumarilor din aceasta iarna

Publicat: 19 nov. 2018
1

O noua emisiune de interes maxim in studioul BZI LIVE. Ovidiu Mugurel Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri – DRDP Iasi revine in studioul emisiunii BZI LIVE pentru a prezenta toate detaliile ce tin de interventiile drumarilor pe drumurile nationale din intreaga regiune de Nord-Est. Astfel, marti, 20 noiembrie, de la ora 13.00, invitatul moderatorului Roxana Caraiman va expune pe larg detalii despre situatia bazelor de deszapezire, utilajele aflate in dotarea Directiei dar si a societatilor care se ocupa de deszapezirea drumurilor nationale, precum si despre stocurile de material antiderapant si nu numai. De asemenea, Ovidiu Mugurel Laicu va explica planurile Directiei in privinta unor proiecte aflate in derulare si cum se pregateste DRDP pentru luniile care urmeaza.

Toti cei interesati pot lasa intreabari pentru Ovidiu Mugurel Laicu la rubrica de comentarii a cotidianului BUNA ZIUA IASI, pe pagina www.bzi.ro, dar si pe pagina de Facebook BZI, iar directorul DRDP IASI va raspunde tuturor in cadrul emisiunii ce va avea loc marti, 20 noiembrie, de la ora 13.00.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

Comentarii
Adauga un comentariu