Cancan ultimă oră

Nico își serbează astăzi ziua de naștere! Vedeta a făcut o schimbare semnificativă pentru ea cu acest prilej: „Este pentru prima oară”

Publicat: 01 feb. 2022
Nico își serbează astăzi ziua de naștere Vedeta a făcut o schimbare semnificativă pentru ea cu acest prilej Este pentru prima oară
Cunoscuta cântăreață Nico își serbează astăzi ziua de naștere

Cunoscuta cântăreață Nico își serbează astăzi ziua de naștere! Ei bine, dacă până acum și-a petrecut aniversările în propria casă, alături de cei dragi, anul acesta a decis să facă o schimbare. Iată ce a făcut artista pentru prima dată în viața ei!

Este motiv de sărbătoare în familia cântăreței Nico! Încă de la primele ore ale dimineții, artista a fost asaltată de mesaje de la marea comunitate de care se bucură în mediul online, și de asemenea de la toți cei dragi!

Nico își serbează astăzi ziua de naștere!

Îndrăgita artistă a împlinit astăzi vârsta de 52 de ani, iar pentru prima dată în viața ei a simțit că este momentul potrvit pentru o schimbare. Asaltată de numerose mesaje de la fani și numeroși artiști, Nico a ținut să le mulțumească tuturor chiar în direct la Antena Stars.

De asemenea, întrebată despre cadourile pe care le-a primit, frumoasa artistă a precizat că a primit destul de multe, unul mai frumos ca altul, însă ceea ce contează cel mai mult pentru ea este iubirea pe care o primește și poate să o ofere tuturor celor din jurul ei.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care astăzi și-au răpit un minut să îmi ureze ceva frumos. Le mulțumesc tuturor cu această ocazie. (…) Azi am făcut ceva ce nu am mai făcut niciodată, este premieră în viața mea. (…)”, a declarat Nico, în exclusivitate la Antena Stars.

Ce a făcut cântăreața pentru prima dată în viață

În cei 52 de ani pe care-i are, Nico a ținut în mod neapărat să își sărbătoarească ziua de naștere acasă, în sânul familiei, și aproape de toți cei care o iubesc și o îndrăgesc. Ei bine, anul acesta a făcut o schimbare destul de semnificativă pentru ea, astfel că pentru prima dată în viață a plecat de la ea de acasă alături de soțul ei.

Artista nu a mai petrecut acasă vârsta de 52 de ani, ci a plecat în vizită la alți prieteni, unde nu a mai fost niciodată, alături de soțul ei.

„Este pentru prima oară când sunt plecată de acasă de ziua mea, dar sunt foarte bine. Ai mei sunt acasă, m-am detașat azi, mi-au zis să plec cu soțul și să mă distrez. Am primit foarte multe cadouri, dar principalele sunt oamenii pe care îi iubesc și la rândul lor mă iubesc”, a declarat Nico în direct la Antena Stars.

Toate amănuntele despre Theo Rose
Adauga un comentariu