Mozaic muzical

Nicolae Botgros a făcut un anunț neașteptat, la scurt timp după ce soția sa s-a stins din viață

Publicat: 31 aug. 2021
Nicolae Botgros cu mustata
Nicolae Botgros a decis sa isi inchida toate conturile de pe retelele de socializare

Nicolae Botgros trece prin momente extrem de grele după ce și-a pierdut soția. Lidia Bejenaru-Botgros a murit în luna iulie a acestui an și a lăsat în urmă o durere de neimaginat. Din acel moment maestrul muzicii populare nu își mai poate reveni.

Recent, acesta a făcut un anunț neașteptat pe pagina lui de Facebook.

Nicolae Botgros a făcut un anunț neașteptat

La mai bine de o lună de la pierderea soției sale, Nicolae Botgros a făcut o dezvăluire neașteptată pe pagina sa de Facebook. Artistul a vrut să le mulțumească tuturor celor care au vrut să îi fie alături și care nu l-au uitat în aceste clipe de cumpănă.

„Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puț̦in bine”…zic asta pentru ca v-am simțit prezența, am simțit că̆ nu sunteți indiferenți și pentru asta vă̆ mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să̆ vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să̆ înțeleagă lumea că̆, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om că toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă̆ reprezintă̆ să̆ fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să̆ las doar muzica să̆ vorbească̆.

Este important pentru mine să̆ știți că̆ vă̆ sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă̆ doresc din inimă să̆ fiți buni, să̆ fiți să̆nătoși, împliniți și evident, că̂t mai multe realiză̆ri frumoase.

Doamne ajută la toți!”, a scris Nicolae Botgros pe pagina sa de socializare.

Celebrul dirijor nu poate trece peste pierderea suferită

Faimosul artist a recunoscut că îi este extrem de greu să treacă peste pierderea suferită și că fiecare lucru din casa îi amintește de scumpa lui soție Lidia.

„Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia”,  a adăugat dirijorul.

Câți copii are Nicolae Botgros

Despre viață privată a lui Nicolae Botgros s-a tot scris. Celebrul dirijor a avut o aventură cu Ana Dabija, o artistă de muzică populară care i-a adus pe lume o fetiță. La acea vreme, un adevărat scandal avea să acapareze presa deoarece artista, la rândul ei, avea și dânsa doi băieți mari.

Cel care a spus atunci lucrurilor pe nume a fost chiar soțul Anei Dabija.

“Ei au o relație de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soție atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos și omenește pe domnul Botgros să ne dea pace și să ne lase să ne creștem copilașii împreună. Însă, nu s-au ținut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am știut cu cine trăiesc”, a declarat Dumitru Gusevatii la acea vreme.

Pe când era însărcinată a treia oară, Anișoara Dabija i-a cerut lui Dumitru Gusevatii să divorțeze. Cu toate că interpreta de muzică populară era însărcinată, celebrul dirijor din Republica Moldova nu a divorțat și a rămas alături de soția lui.

Nicolae Botgros a cunoscut-o pe Lidia Bejenaru pe când învăța la Soroca. Cei doi s-au căsătorit când aveau 19 ani. Aceștia au un singur copil pe interpretul de muzică populară Cornel Botgros.

Comentarii
  • Nu are rost sa plinga acum, trebuia sa se gindeasca cind a avut amanta si a facut copil cu ea. Nu s-a gindit ca sotia lui sufera rusine si injosire cind a auzit ce a facut sotul ei. Rusine pentru asa un specimen de sot.

Adauga un comentariu