Actualitate

Nicolae Botgros, infectat din nou cu COVID-19. Maestrul a avut probleme mari anul trecut din cauza virusului

Publicat: 05 ian. 2022
Nicolae Botgros COVID
Nicolae Botgros s-a infectat a doua oară cu COVID-19, la mai puțin de 8 luni de când a trecut pe lângă moarte din cauza temutei boli

Marele artist Nicolae Botgros se confruntă cu mari probleme de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară, în mai puțin de opt luni. După cum se știe, dirijorul a fost la un pas de moarte în luna mai a anului trecut, când a contractat temutul virus. În plus, vara trecută, Nicolae Botgros s-a confruntat cu o teribilă suferință, după ce soția sa, Lidia Bejenaru, a murit.

Artistul emerit Nicolae Botgros pare să nu mai scape de probleme, după ce anul trecut a primit câteva lovituri teribile de la viață. Mai întâi, el a făcut o formă destul de gravă a bolii după ce a contractat virusul COVID-19, fiind pentru câteva zile în comă. Apoi, spre sfârșitul lunii iulie, Lidia Bejenaru, soția dirijorului Orchestrei Lăutarii, a murit după o lungă suferință.

Nicolae Botgros, infectat din nou cu COVID-19

Artistul Nicolae Botgros trece din nou prin momente dificile, după ce a fost a doua oară depistat pozitiv la noul coronavirus. Celebrul dirijor a precizat însă că de această dată nu a fost nevoit să ceară ajutorul medicilor. Din fericire, dirijorul Orchestrei Lăutarii a făcut acum o formă mai ușoară a bolii.

După cum se poate lesne observa, problemele de sănătate se țin scai de Nicolae Botgros. După ce în luna mai a anului trecut dirijorul a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus, acum artistul a fost din nou depistat cu COVID-19. Dar faptul că era vaccinat l-a făcut pe artist să aibă o formă mai ușoară a bolii.

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mai mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Acum, vaccinul m-a protejat foarte mult! A dat iar năpasta peste mine și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid”, a precizat Nicolae Botgros.

Anul trecut a fost la un pas de moarte

Nicolae Botgros s-a infectat prima oară cu COVID-19 în luna mai a anului trecut, iar la acea vreme starea lui de sănătate a avut foarte mult de suferit. După ce s-a vindecat de teribila boală dirijorul a mărturisit că a fost la un pas de moarte. Atunci, plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%.

„Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70%, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează”, declara Nicolae Botgros în urmă cu ceva timp.

Nicolae Botgros și-a pierdut  soția în 2021

În 2021, la sfârșitul lunii iulie, Nicolae Botgros avea să primească o nouă lovitură de la viață. Atunci, soția sa, Lidia Bejenaru, a murit după o lungă suferință, ea fiind răpusă de un cancer la colon. Lumea muzicii populare de pe ambele maluri ale Prutului a fost luată prin surprindere când Lidia Bejenaru-Botgros și-a pierdut viața la 68 de ani.

Cunoscuta interpretă s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate care o măcinau de mai multă vreme. Soția celebrul compozitor și dirijor avea în spate 45 de ani experiență pe scenă. Așadar, la câte a îndurat anul trecut, Nicolae Botgros are din nou probleme după ce s-a infectat a doua oară cu COVID-19.
Adauga un comentariu