Secretele istoriei

Nicolae Ceausescu a fost votat cel mai bun conducator al Romaniei

Publicat: 17 iul. 2014
3
Ce-am castigat este de nepretuit, spun unii. Putini, insa, in comparatie cu cei care regreta perioada comunista, pentru organizarea riguroasa in care isi duceau traiul cotidian.
Figura marcanta a epocii de aur este si astazi printre noi. Regretata, admirata, stimata. Intr-un sondaj INSCOP, comandat de Adevarul, Nicolae Ceausescu ocupa pozitia fruntasa a clasamentului, fiind considerat de romani drept cel mai bun presedinte pe care l-a avut tara.

Vezi si Vasul de protocol care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu, mistuit de flacari 

Respondentii au fost solicitati sa aleaga din lista presedintilor Romaniei pe cel care, in opinia lor, s-a potrivit cel mai bine functiei. Lista a cuprins politicienii care, indiferent de regim, au detinut titlul de presedinte al republicii, ordonati cronologic: Nicolae Ceausescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, scrie adevarul.ro

Vezi si Legatura suspecta dintre Carlos SACALUL si Ceausescu – FOTO

Nicolae Ceausescu ocupa primul loc in top, 24,7% din romani considerandu-l cel mai potrivit pentru functia de presedinte. Ion Iliescu este pe locul al doilea cu 19,1% din optiunile publicului, Traian Basescu pe locul al treilea cu 14,2% si Emil Constantinescu pe patru (9,7%). 23,9% din respondenti considera ca niciunul dintre cei patru nu s-a ridicat la inaltimea functiei. Non-raspunsurile sunt in proportie de 8,4%.
Adauga un comentariu