Sport

Nicolae Stanciu, nominalizat de UEFA la cea mai frumoasă pasă de gol!

Publicat: 01 mart. 2021
Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu este nominalizat de UEFA la cea mai bună pasă de gol

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai în formă fotbaliști români ai momentului – mijlocașul este titular de drept la Slavia Praga, echipă care domină autoritar campionatul Cehiei și s-a calificat în optimile Europa League.
Jucătorul de 27 de ani s-a remarcat și în partida decisivă din 16-imi, cea disputată pe terenul lui Leicester, echipă care este pe locul 3 în Premier League, după Manchester City și United. Stanciu a fost coautor la golul de 1-0 pentru cehi. Românul a centrat excelent din flancul stâng, mingea a ajuns la Lukas Provod, care a punctat fără emoții, cu piciorul stâng, din fața lui Kasper Schmeichel. Iar site-ul UEFA l-a nominalizat printre cei care au dat cele mai spectaculoase assist-uri din această fază a competiției.

Ce spune Nicolae Stanciu despre duelul cu Ianis Hagi din optimile Europa League

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi sunt, de obicei, coechipieri la echipa națională, dar, peste două săptămâni, vor fi rivali în Europa League. Slavia Praga și Rangers se vor înfrunta pentru un loc în sferturile competiției, iar mijlocașul campioanei Cehiei a aflat numele adversarilor în timp ce era în avionul de întoarcere după victoria cu Leicester.
„Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o «dublă» interesantă”, a declarat Nicolae Stanciu. Va fi primul duel direct dintre Slavia Praga și Celtic. Nicolae Stanciu și Ianis Hagi au șanse mari să fie titulari în duelul din optimile Europa League.

Adauga un comentariu