National

Nicolaescu: Am speranta ca CC va gasi intelepciunea sa valideze referendumul

Publicat: 30 iul. 2012
1

Viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, ca are speranta ca la nivelul Curtii Constitutionale sa se „gaseasca intelepciunea” pentru validarea referendumului de duminica, fapt care ar duce la incheierea crizei politice actuale.

„In continuare am speranta ca Curtea Constitutionala va gasi intelepciune, nu spun mai mult de atat, ca referendumul sa fie validat, si atunci sigur, ca se va termina aceasta criza politica, iar daca nu, atunci alegerile parlamentare sunt cele care vor pune pana la urma stavila serioasa si puternica lui Traian Basescu”, a sustinit Nicolaescu.

Intrebat ce anume se va invoca de catre USL in adresa catre CC, deputatul PNL a evitat sa explice argumentele tehnice.

„Un grup de juristi din cadrul USL lucreaza la un document care sa explice foarte bine situatia pe care noi o consideram ca fiind corecta, constitutionala si legala de validare a referendumului”, a mai sustinut deputatul PNL.

Nicolaescu a mentionat ca documentul USL va fi transmis Curtii Constitutionale in momentul in care si Biroul Electoral Central va transmite rezultatul final al referendumului de duminica. El a refuzat ca explice daca documentul USL va inainta CC o sesizare, un punct de vedere sau o scrisoare deschisa in ceea ce priveste validarea referendumului.

Sursa: realitatea.net

Comentarii
  • Cea mai buna intelepciune este sa te retragi din politica tu si toata sleahta de mincinosi marca felix. Pa! Nu-ti va duce dorul decat antenistii!

  • Ca si pana acum, nu vreti sa respectati legile in vigoare, adica acum vreti sa schimbati regulile in timpul jocului! Rusine!

  • Ba da prost mai este individul asta si cand te gandesti ca a fost munistrul sanatatii,la asa oameni ,asa politica,asa nivel de trai!

  • Mai oameni buni din USL, nu are nici o importanta ca nu stiu cat din cei prezenti la urne au votat DA cat timp nu s-au prezentat la urne jumatate +* din cei cu drept de vot. Pai da facem regulile democratiei dupa bunul plac ? Si acum sare si INS,a carui director a fost schimbat de Ponta la un moment dat si guita ca de fapt numarul real de alegatori este mai mic decat cu care s-a pornit in referendum, validat de Ioan RUS;deci sunt in stare de absolut orice acesti indivizi din USL doar pentru a nu iesi invinsi dintr-o lupta pe care ei au pornit-o si ei s-au luptat.

Adauga un comentariu