Cancan ultimă oră

Nicole Cherry, cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin, cu scurt timp înainte să nască! Cum arată inelul pe care l-a primit: ,,Pentru totdeauna”

Publicat: 23 oct. 2021
Nicole Cherry si Florin Popa
Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu de aproximativ trei ani de zile și au devenit părinți în luna noiembrie a acestui an

Nicole Cherry și Florin Popa urmează să facă pasul cel mare!

Celebra cântăreața a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, ce urmează să vină pe lume în luna decembrie. Nicole a postat, sâmbătă seara, o fotografie cu inelul cu diamant, pe care l-a primit de la Florin, alături de descrierea emoționantă: ” Pentru totdeauna”.

Nicole Cherry urmează să nască o fetiță

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, este însărcinată cu primul copil, o fetiță care va veni pe lume în luna decembrie.

Până atunci, ea și viitorul ei soț, Florin Popa, numără zilele din calendar până la momentul magic. Cei doi traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor de cuplu. Relația celor doi a trecut deja testul timpului și au dovedit că ceea ce se întâmplă între ei este bazat pe sentimente extrem de sincere și foarte puternice.

„Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă foarte frumoasă, încerc să mă bucur din plin, pentru că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede, n-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, cred că o să fie un pic mai greu, dar o să trecem cu brio.  E o perioadă în care orice femeie e mai răsfățată, dar eu nu-l pun în dificultate pe Florin cu pofte târzii, uneori chiar el se miră că nu-i zic nimic”,  a spus Nicole Cherry.

Adauga un comentariu