National

Nicole Cherry, despre experientele neplacute cu barbatii: „Mi s-au luat banii si pe o apa plata”

Publicat: 12 iun. 2019
1

Acum este fericita si traieste o poveste de dragoste ca-n povesti insa… Nicole Cherry a avut parte si de experiente neplacute la capitolul ”barbati”.

Nicole Cherry este foarte fericita de cand l-a intalnit pe Florin Popa, cel cu care are o relatie de ceva timp si cu care s-a si mutat impreuna. Desi ea marturisea in urma cu cateva luni ca nu-si doreste sa mai aiba o relatie in viitorul apropiat, se pare ca Florin Popa i-a schimbat perceptia si a cucerit-o iremediabil pe artista.

Inainte insa de a-l cunoaste pe iubitul ei, Nicole Cherry a avut parte si de experiente neplacute la capitolul ”barbati”.

“Asta e o conceptie pe care nu o s-o schimb si o sa o transmit si fiului sau fiicei mele. O sa spun: Mama, daca baiatul vine, baiatul plateste. Daca tu esti baiatul, tu platesti. Asa e frumos. Nu am mai iesit dupa. Nu am mai putut. Mi se pare ca baiatul trebuie sa fie barbat. Mi s-au luat banii si pe o apa plata. Mi se pare strigator la cer”, a declarat Nicole Cherry in cadrul unei emisiuni TV.

Vezi si: Nicole Cherry, in tandreturi cu iubitul pe partie. S-au sarutat si…

Barbatul care o face fericita in prezent are o afacere si acorda foarte mult timp muncii, insa, asta nu o deranjeaza pe Nicole Cherry, pentru ca si ea are un program destul de incarcat. Cei doi s-au mutat impreuna, iar decizia a fost sustinuta de toata familia artistei. 

“Da, ne-am mutat impreuna! Pisica e cu noi. E a noastra. Tot mami ne face de mancare. Mai fac si eu cand am timp, ne mai da si mama. E totul la fel, doar ca nu sunt noaptea acasa. Tatalui ii place foarte mult de el (n.r. de iubit), il cunoaste foarte bine. Asta l-a facut pe el mai relaxat. Stie ca sunt undeva bine. Si eu i-am demonstrat lui ca pot sa iau decizii. A venit natural. Nici eu nu am zis: Gata, de maine ma mut! Nu stiu daca face cineva neaparat chestia asta. A venit de la sine. Din moment ce parintii iti dau voie sa te duci o zi, o noapte, stiu ce urmeaza. E firesc. In cazul meu a fost ok si suntem ok”, a mai declarat Nicole Cherry.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu