Stiri si curiozitati

Nicoleta Luciu a ajuns pe masa de operatie. Interventia a durat patru ore

Publicat: 21 nov. 2018
3

Nicoleta Luciu a devenit o pesoana scumpa la vedere, cel putin in cercurile mondene, de unde pana nu demult era nelipsita. De cand s-a mutat insa la Miercurea Ciuc, vedeta mai vine doar ocazional la Bucuresti si atunci pentru a-si face mici retusuri in cabinetul medicului estetician. Saptamana trecuta, bruneta i-a facut o astfel de vizita medicului ei, Calin Dobos, la care a petrecut de data aceasta ceva mai mult timp decat de obicei.

De cateva ori pe an, Nicoleta Luciu are grija sa-si improspateze tenul si sa-si injecteze tot felul de substante pentru a ramane tanara si frumoasa pentru cei patru copii ai ei. Primavara trecuta, bruneta a recurs la cateva injectii pentru regenerarea tenului, dar si pentru a combate efectul de coaja de portocala din zona coapselor. A ales atunci botoxul, iar de curand a revenit la Bucuresti unde se pare ca a suferit o interventie mult mai complexa.

Nicoleta Luciu este o impatimita a operatiilor estetice

Totul s-a desfasurat foarte discret, bruneta marturisind prietenelor ca este foarte multumita de rezultat dupa ce a stat pe masa de operatie nu mai putin de patru ore. "Operatia a fost foarte grea. Nu ma asteptam sa dureze atat, dar sunt fericit ca rezultatul este pe masura asteptarilor pacientei", a explicat dr. Calin Dobos, medicul care a operat-o pe Nicoleta Luciu.

Judecand dupa durata interventiei, cel mai probabil Nicoleta Luciu a scapat ori de grasimea acumulata in zona abdomenului si a coapselor prin lipoaspiratie ori, privind mai atent imaginile cu vedeta la scurt timp dupa operatie, este posibil si ca ea sa fii renuntat definitiv la implanturile cu silicon, de pe urma carora s-a tot plans in ultimii ani de dureri acute de spate. Vara trecuta, Nicoleta era dispusa sa-si inlocuiasca protezele cu unele mai usoare cu gaz.       

Nicoleta a acuzat dureri teribile de spate

Se stie ca silicoanele gigant sunt o adevarata povara pentru femeile care totusi opteaza pentru astfel de implanturi, de aceea medicii recomanda ca la interventia de ajustare a bustului, plasticienii sa tina cont si de proportiile pacientei, nu doar de dorinta de a avea sani mai mari cu orice pret.

In 2015, Nicoleta Luciu a renuntat la silicoanele de peste un kilogram pe care si le-a pus dupa nasterea tripletilor. Durerile de spate au convins-o sa opteze pentru implanturi mai mici, dar nu sa le scoata de tot. La inceputul anului 2017, Nicoleta si-a facut o noua operatie. Atunci ea a optat in Romania pentru a interventie de marire a feselor cu grasime proprie.

Adauga un comentariu