Cancan ultimă oră

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani pentru modul în care arată: „Te-ai mutilat! Păcat!”

Publicat: 26 iul. 2022
Nicoleta Luciu criticată dur de fani pentru modul în care arată Te-ai mutilat Păcat
Nicoleta Luciu, criticată dur de fani pentru modul în care arată

Nicoleta Luciu a decis acum mult timp să renunțe la lumea mondenă și s-a retras din televiziune, dar a trecut pe mai multe transformări de-a lungul timpului și a apelat inclusiv la operații estetice.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și se bucură de un număr mare de fani care îi urmăresc orice mișcare și comentează la fiecare postare. În ultimul timp, fanii au criticat-o pentru ultimele intervenții și chiar au spus că o îmbătrânesc, având în vedere că i-au transmis fostei actrițe că seamănă cu mama Antoniei Iacobescu care are 55 de ani.

Nicoleta Luciu, criticată dur de fani

Nicoleta Luciu are 41 de ani și este mamă a trei copii. Chiar dacă se menține foarte bine pentru vârsta ei, Nicoleta Luciu a fost în ultima vreme criticată pe rețelele de socializare pentru modul în care arată.

„Îți pică nasul”, „Hop și rățușca din tine. Fără buzele alea supradimensionate nu se poate?”, „Doamne, Dumnezeule în ce hal te-ai făcut! Doamneee, oribilă. Acum te mai recunoști când te privești în oglindă?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani la postările vedetei de pe rețelele de socializare.

Un fan chiar a spus că fosta actriță din Inimă de țigan a dat bani pentru a se face „urâtă”, iar un altul că vedeta de televiziune s-a mutilat cu intervențiile estetice pe care le-a făcut.

„Ce frumoasă erai o dată acum nu, păcat….și ai mai dat si o căruţă de bani să te faci urâtă”, a scris fanul pe rețelele de socializare.

„Mamă, nu mai semeni cu Nicoleta! Te-ai mutilat! Păcat!”, a spus o fană de pe rețelele de socializare.

Un fan i-a scris vedetei că nu avea nevoie de nicio intervenție chirugicală

Un alt fan i-a scris vedetei că nu avea nevoie de nicio intervenție chirugicală și acum arată foarte matură din cauza acestora.

„Ai fost cea mai frumoasă vedetă naturală, nu aveai nevoie de nicio intervenție, dar acum, pe lângă faptul că aprope nici nu mai semeni, pari și foarte matură”, a scris fanul respectiv pe rețelele de socializare.
Adauga un comentariu