Magazin

Nicoleta Luciu, dezbracata in ploaie – VIDEO DE SENZATIE

Publicat: 04 nov. 2012
1

Chiar daca a trecut prin momente grele dupa ce sotul ei a fost surprins de paparazzi revistei Ciao! in ipostaze nedemne alaturi de Kinga Sebestyen, Nicoleta Luciu a demonstrat ca este o luptatoare si ca poate trece peste toate, scrie Cancan.ro.

Dupa ce a luat 5,5 la editia trecuta a emisiunii „Dansez pentru tine„, cea mai mica nota de pana acum de la Mihai Petre, Nicoleta a tras din ce in ce mai tare si s-a antrenat mai intens ca oricand.

„Eram dezamagita din cauza mea pentru ca mi-am dezamagit partenerul, pe Hainer. In viata mea nu m-am antrenat asa de mult. Faceam doua ore de aerobic dimineata si doua seara. Este foarter greu” a declarat Nicoleta.

Momentul de dans a fost de-a dreptul incendiar avand in vedere ca cei doi i-au lasat muti pe toti cei prezenti dupa ce au interpreatat rolurile unui vampir indragostit de o femeie normala, aidoma povestii din Twilight.

Acest lucru s-a intamplat mai ales dupa ce, la sfarsitul momentului artistic, Hainer a dezbracat-o pe Nicoleta si a lasat-o doar intr-un body mulat, ud si transparent, lasand sa se vada aproape in totalitate formele.

Adauga un comentariu