Actualitate

Nicoleta Luciu – din ce in ce mai apetisanta

Publicat: 27 sept. 2012

Fund bombat, picioare lungi si tonifiate, abdomen plat, sani apetisanti si… 4 copii – acestea sunt primele cuvinte care-ti vin in minte cand vezi o fotografie cu Nicoleta Luciu. Și asta pentru ca la 32 de ani, bruneta arata mai bine ca oricand. Nu crezi? Iti prezentam doua imagini needitate cu Nicoleta – una din vara acestui an, alta din 2010, cand inca nu nascuse tripletii – si o sa te convingi!

Prima imagine in care Luciu apare nud face parte dintr-o secventa a telenovelei "Iubire si onoare", care a fost difuzata in 2010-2011 de Acasa TV.  In fotografie, fosta Miss Romania arata bine, insa nu la fel de bine ca acum.
Dovada sta a doua poza, care a fost facuta in vacanta din aceasta vara pe care vedeta a petrecut-o in Croatia. Desi nu a trecut nici macar un an de la nasterea tripletilor (n.r- pe 1 octombrie 2011 a nascut Nicoleta Luciu doi baieti si o fata), bruneta are o silueta de invidiat. E adevarat, la aceasta au contribuit si numeroasele tratamente de infrumusetare pe care si le-a facut si operatia de marire de sani, insa chiar si asa vedeta e de admirat.loading...

Adauga un comentariu