National

Nicoleta Luciu, în cabinetul medicului estetician pentru o nouă procedură. Despre ce intervenție este vorba

Publicat: 27 mai 2022
Nicoleta Luciu când era mai tânără
Nicoleta Luciu a mers în cabinetul medicului și și-a făcut o nouă procedură

Nicoleta Luciu a mers în cabinetul medicului și și-a făcut o nouă procedură. Vedeta este foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu fiecare întâmplare din viața ei. De această dată, vedeta le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare ca a urmat un tratament timp de opt luni pentru creșterea părului.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la noi din țară. Deși a dispărut din lumina reflectoarelor, actrița încă are mulți fani pe care îi ține la curent, cum s-a întâmplat și acum.

Nicoleta Luciu, o nouă intervenție

Actrița a mers în cabinetul medicului estetician pentru o nouă procedură și le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare detalii despre intervenția pe care și-a făcut-o.

Nicoleta Luciu le-a mărturisit urmăritorilor săi că a apelat la o nouă procedură pentru creșterea părului, iar tratamentul pe care l-a urmat a fost de opt luni.

„Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână timp de 40 de minute”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu mai apare la TV

Nicoleta Luciu nu a dus lipsă de oferte de revenire în televiziune, de-a lungul anilor, dar spune că le-a refuzat pe toate. Astfel, vedeta spune că nu se mai regăsește în niciun format TV acum la modă și nici nu are curaj sau timp să plece în diverse aventuri în lume.

Nu sunt oferte ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a declarat fosta Miss România.
Adauga un comentariu