Cancan

Nicoleta Luciu își vinde apartamentul din Bucuresti. Suma imensă pe care trebuie să o plătească viitorul proprietar

Publicat: 10 sept. 2020
Nicoleta Luciu își vinde apartamentul din Bucuresti
Nicoleta Luciu își vinde apartamentul din Bucuresti. Locuința se găsește într-un complex rezidențial ce se află lângă una dintre cele mai frumoase zone din Capitala, respectiv Parcul Natural Văcărești

Nicoleta Luciu își vinde apartamentul din Bucuresti. Locuința se găsește într-un complex rezidențial ce se află lângă una dintre cele mai frumoase zone din Capitala, respectiv Parcul Natural Văcărești. Viitorul proprietar trebuie să plătească o sumă imensă când va semna actele.

Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, s-au decis să vândă apartamentul pe care îl au în complexul rezidențial ce se află lângă Parcul Natural Văcărești sau Delta Văcărești, așa cum mai este cunoscută superba zonă din București. Vedeta a creat un anunț inedit când a dat vestea pe Facebook și este convinsă că așa va atrage atenția celor care își doresc să își cumpere o locuință. Viitorul proprietar trebuie să plătească o sumă imensă când va semna actele.

Nicoleta Luciu își vinde apartamentul din Bucuresti. Suma imensă pe care trebuie să o plătească viitorul proprietar

Apartamentul de lux pe care Nicoleta Luciu l-a scos la vânzare are trei camere, două băi, o terasă mare și se află la etajul 16 din 17 – motiv pentru care priveliștea este splendidă. Pe lângă detaliile tehnice, actrița a mărturisit în postarea sa: “Îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai”. Vedeta și partenerul său de viață vor 350.000 euro pe locuință, iar în această sumă nu este inclus TVA-ul. Fosta asistentă TV și Zsolt Csergo s-au mutat definitiv în Miercurea Ciuc de câțiva ani buni – ei au împreună patru copii: Zsolt Junior și tripleții: Kim, Karoly și Kevin.

“Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oras… și îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai…

130 m utili; 40 m terasa; din 4 sunt 3 camere, 2 bai. Mobilat. Utilat. Et 16 din 17, 2 locuri parcare subteran. Paza (…). T7. Vedere superba. 350.000 euro plus tva. Rog seriozitate. Pentru detalii si vizionari +40 (736) 757 575” este mesajul publicat de Nicoleta Luciu pe contul său oficial de Facebook.

Nicoleta Luciu, căsătorită cu Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au unit destinele la șapte ani de la primul sărut. Nunta a avut loc pe 21 aprilie 2012. Primul copil al cuplului a venit pe lume într-o clinică din Ungaria pe 22 septembrie 2008. El a primit numele tatălui: Zsolt. Nicoleta Luciu a devenit mămică de tripleți pe 1 octombrie 2011. Ea a născut prin cezariană, cu o lună înainte de termen. Minunile au primit note din partea medicilor în jurul orei 17:30, la spitalul Polizu din București. Prima care a venit pe lume a fost micuța Kim, care a cantarit 2,250 kg, i-a urmat fratele ei, Karoly, care a avut la nastere 2,200 kg si apoi Kevin, care a cantarit 2.100 kg.

Ce condiții a pus Nicoleta Luciu pentru a se întoarce în televiziune

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor de câțiva ani, atunci când a luat decizia să se mute definitiv la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii, mai aproape de soț, un afacerist ce deține mai multe firme în zonă.

Pe perioada verii însă, an de an, actrița pleacă cu cei 4 copii și cu soțul ei, în Croația, pe iaht. Și acolo, ca și acasă, gătește zilnic și se ocupă de copii.

“Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastille, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Atât ea, cât și copiii mănânca destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă însă sau baie. Copiii fac toți sport atât iarna, cât și vara, așa că ei n-au timp să se plictisească pe iaht. Nicoleta are cu totul altă viață de când a renunțat la televiziune, ea s-a axat în totalitate pe familie și copii. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă.

În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, susțin surse din anturajul brunetei pentru Ciao.ro.

Adauga un comentariu