Magazin

Nicoleta Luciu negociaza un nou pictorial in Playboy

Publicat: 30 mai 2012

Nicoleta este in negocieri pentru al saselea pictorial in revista Playboy. A aparut de cinci ori in Playboy, dar barbatii inca suspina dupa formele ei apetisante. Frumoasa Nicoleta Luciu este in negocieri pentru un nou pictorial incendiar si isi va arata noii sani siliconati contra sumei de 15.000 Euro.

Are 31 de ani si este mama a patru copii, insa ai putea jura ca nu are mai mult de 20 de ani.

Nicoleta Luciu este fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase si mai dorite femei din Romania, drept dovada stand si cele cinci pictoriale incendiare pe care le are la activ in revista Playboy. A avut dintotdeauna un corp de zeita, insa dupa nasterea tripletilor Nicoleta a apelat la un implant cu silicon, caci sanii ei nu mai erau la fel de fermi ca altadata.

Noile dimensiuni ale bustului sau sunt impresionante si inca din prima zi dupa operatie au pus pe jar imaginatia barbatilor. Negocierile sunt in toi, iar daca vor bate palma, barbatii vor avea ocazia sa o admire pe proaspata doamna Csergo intr-un pictorial senzual care va face furori.

Sotul ei nu este gelos

Afaceristul Zsolt Csergo este mandru de femeia care ii sta alaturi, asa ca nu are nimic impotriva acestui pictorial iminent. Este un barbat cu capul pe umeri si este constient de frumusetea Nicoletei, dar si de faptul ca aceasta ii este fidela si ca asa va ramane mereu. Totusi, pentru a nu exista discutii, Zsolt prefera sa nu vada poze sexy cu sotia lui.

„Zsolt n-a vazut nici scenele de sex in care am jucat. Nu e gelos, pentru ca nu stie exact ce am facut”, a marturisit Nicoleta, pentru Click!

Adauga un comentariu