Magazin

Nicoleta Luciu vrea sa-l intreaca pe Mircea Badea la spagat – Vezi daca a reusit

Publicat: 01 apr. 2013

Nicoleta Luciu recunoaste: a devenit obsedata de aspectul fizic si ar face orice pentru a arata bine. Pe langa fitness, breakdance si tratamente de infrumusetare, bruneta tine dieta si marturiseste ca se masoara saptamanal pentru a se convinge ca masurile ei sunt perfecte.

„Acum lucrez la definire, ceea ce e foarte greu. Am inteles ca dureaza cel mai mult, dar apoi se vad numai muschii, nu mai ai grasime. Nu las niciodata sa se puna 2 kilograme peste alte 2 kilograme. Cum ma ingras 2 kilograme, le si dau jos. La 20 de ani dadeam 4 kilograme intr-o saptamana, acum intr-o luna si jumatate. Corpul nu mai raspunde.

Din ianuarie am inceput sa invat miscari de breakdance. Acum exersez sa stau in maini, dar nu am stabilitate. Exersez acasa cu copiii. Ma duc pe un perete liber, stau sus si ii iau pe toti si ii ridic cu picioarele pe perete. Ne urcam toti cu picioarele pe perete si batem in el ca sa facem galagie. Ne aud toti vecinii”, a spus Nicoleta Luciu, luni, in emisiunea „Drept la tinta”, de la Kanal D, in cadrul careia a facut spagatul, in direct, pentru a demonstra cat e de flexibila.

„Ma antrenez cu dansatorii mei, pot face spagatul pe ambele picioare. Pe scaune nu cred ca pot sa il fac, cred sa raman acolo. Oricum, vreau sa-l intrec pe Mircea Badea„, a spus Luciu.

Adauga un comentariu