Mozaic muzical

Nicoleta Voicu are COVID-19! „Am văzut moartea cu ochii…”

Publicat: 12 oct. 2021
Nicoleta Voicu are COVID-19
Interpreta de muzica populara Nicoleta Voicu are COVID-19

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, are COVID-19. Artista de muzică populară nu s-a hotărât să se interneze, deşi clipele prin care a trecut au fost groaznice. Aceasta se confruntă cu simptome accentuate ale bolii însă refuză să apeleze la cadre specializate.

Interpreta spune că a avut și încă are simptomele COVID-19 și este convinsă că s-a infectat, deși testele luate de la farmacie au ieșit negativ.

Nicoleta Voicu are COVID-19

Nicoleta Voicu a vorbit despre stările pe care le-a avut în ultimele zile, într-o intervenție la o emisiune televizată unde a participat și Elena Merișoreanu care a trecut şi ea prin boală.

„În 7 zile am trecut prin toate stările Pământului, am văzut moartea cu ochii. Așa o stare de rău! Am mers în primele 2-3 zile pe ideea că e o banală răceală de sezon. (…) Eu am făcut parte din cei care nu cred în acest coronavirus, până m-a pus la pământ. După 2-3 zile de agonie, cu temperatură, cu stări febrile de nedescris, m-am trezit că nu am gust, că nu am miros și aici am început să mă alarmez. Au început oarecum atacurile de panică și pe faptul că orice luam pentru răceala asta de sezon nu avea niciun efect”, a spus Nicoleta Voicu, la Acces Direct.

Moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a întrebat-o de ce nu a apelat la ajutor specializat pentru un plus de siguranţă. Răspunsul cântăreţei a fost că s-a simţit extrem de influenţată de unele cazuri pe care le-a văzut la ştiri.

„Uitați-vă cum arată știrile de pe toate posturile. (…) Eu nu am curaj să merg la spital”, a mai spus interpreta.

Elena Merișoreanu a ținut să intervină pentru a-i da un sfat colegei sale de breaslă.

„Să știe că dacă stă în casă nu se va face bine. Dacă apucă să facă o pneumonie, asta nu se poate trata în casă, îți trebuie antibiotice, îți trebuie perfuzii. Trebuie să fii în permanență sub controlul medicilor”, i-a spus Elena Merișoreanu interpretei.

Ce a pățit Nicoleta Voicu după despărțirea de Gheorghe Turda

Cu toate că a încercat să își refacă viața, artista susține că niciun bărbat din cei cu care s-a întâlnit nu și-a dorit să formeze un cuplu cu aceasta. Mai mult decât atât, nemulțumirea Nicoletei vine și din cauza faptului că unii bărbați s-au îndepărtat de ea după prima sau a doua întâlnire.

„Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…”, a mărturisit artistă.

„Am avut o colegă, lucra la o mare firmă din București, era la un sediu central în București… S-a afișat cu mine la un eveniment, în scurt timp a fost mutată disciplinar, pentru că a fost văzută cu mine. A fost mutată la un sediu al firmei de la periferia Bucureștiului! Toate persoanele care apar lângă mine dispar a doua zi! Culoarul pe care merg acum e foarte strâmt.

Încerc să supraviețuiesc doar cu aerul!”, a mai spus ea.

Adauga un comentariu