Cancan ultimă oră

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, din nou împreună! Cântăreața a făcut anunțul!

Publicat: 11 iul. 2020

După ce de-a lungul timpului și-au aruncat cuvinte grele și s-au despărțit cu plin scandal, iată că Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda sunt din nou împreună. Cei doi și-au mai dat încă o șansă la dragoste!

Nimeni nu ar fi crezut că între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, iubita cu 23 de ani mai tânără, va mai exista o cale de împăcare, însă ”niciodată să nu spui niciodată”. Cei doi sunt din nou împreună, iar anunțul a fost făcut chiar de cântăreață.

O nouă împăcare în showbiz! Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda sunt din nou împreună!

S-au despărțit cu scandal și nimeni nu le mai dădea nicio șansă, însă iată că între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda lucrurile s-au schimbat la 360 de grade, motiv pentru care acum putem spune oficial că formează iar un cuplu. Cei doi au trecut peste probleme, iar acum sunt din nou împreună.

Anunțul marii împăcări a fost făcut chiar de către iubita cu 23 de ani mai tânără a maestrului de muzică populară, care a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

”Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine.
Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot.
Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea.
Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci.
Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu.”, a scris ea pe Facebook.

Declarația de dragoste pentru Gheorghe Turda continuă, iar astfel Nicoleta Voicu susține că artistul de muzică populară este cea mai importantă lecție din viața sa.

”Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta.
Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi.
Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă.
Știu ce este acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul lui Dumnezeu totul e bine gândit.”, a mai scris Nicoleta Voicu pe pagina de socializare

Adauga un comentariu