Mozaic muzical

Nicoleta Voicu trece prin clipe de coșmar. Ce a pățit artista după despărțirea de Gheorghe Turda

Publicat: 22 iul. 2021
Nicoleta Voicu priveste in jos
Nicoleta Voicu nu isi poate gasi un iubit dupa despartirea de Gheorghe Turda

Îndrăgita artistă Nicoleta Voicu trece prin clipe de coșmar. Odată cu despărțirea de Gheorghe Turda, cântăreață întâmpină probleme în a-și găsi un nou iubit. Cei doi și-au spus adio acum doi ani de zile, iar de atunci Nicoleta nu mai reușește să își refacă viața.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că nu reușește să lege o conexiune sentimentală cu niciun bărbat.

Nicoleta Voicu trece prin clipe de coșmar

Cu toate că a încercat să își refacă viața, artista susține că niciun bărbat din cei cu care s-a întâlnit nu și-a dorit să formeze un cuplu cu aceasta. Mai mult decât atât, nemulțumirea Nicoletei vine și din cauza faptului că unii bărbați s-au îndepărtat de ea după prima sau a doua întălnire.

„Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…”, a mărturisit artista.

„Am avut o colegă, lucra la o mare firmă din București, era la un sediu central în București… S-a afișat cu mine la un eveniment, în scurt timp a fost mutată disciplinar, pentru că a fost văzută cu mine. A fost mutată la un sediu al firmei de la periferia Bucureștiului! Toate persoanele care apar lângă mine dispar a doua zi! Culoarul pe care merg acum e foarte strâmt.

Încerc să supraviețuiesc doar cu aerul!”, a mai spus ea.

Nicoleta Voicu, probleme mari de sănătate

Nicoleta Voicu, ajunsă la o frumoasa vârstă, întâmpină și probleme de sănătate. Aceasta a aflat că are deficiențe în privința circulației sângelui.

Mai mult, cântăreață a arătat cum arată picioarele sale, care sunt pline de vânătăi  „Nu exagerez, dar una din 20 de persoane suferă de aceste dereglări ce țin de coagularea sângelui și nu sunt deloc de neglijat.

Sunt probleme de sănătate cu care m-am confruntat în ultima lună și jumătate.

Timp de 6 săptămâni, în fiecare zi, eu am avut astfel de pete care explodau la orice oră din zi și din noapte, totul pe fondul a ceea ce am trăit în ultimii doi ani, ce am trăit toxic: frici, jignirile din spațiul public, umilințele, lucrurile neadevărate, relațiile cu părinții mei, din cauza persoanelor rău intenționate, cu copilul meu…toate aceste suferințe, organismul le-a adunat și le-a manifestat în felul lui. Am văzut moartea cu ochii! Aceste probleme țin de coagularea sângelui! A existat riscul ca un cheag de sânge să ajungă la creier, în plămâni sau la inimă și să fie fatal pentru mine. Am nevoie de liniște…” a completat artista.

Cântăreața trăiește cu „sabia deasupra capului”

„ Am trăit cu sabia deasupra capului și încă trăiesc, am făcut tratament naturist și medicamentos. Sunt oamenii care m-au pus la zid pentru că nu am mers la medic, dar să-mi spună cineva dacă ar fi avut curajul să meargă la spital, în toată situația asta și cu tot ce se întâmplă în spitale.

Dar am avut noroc cu facultatea pe care am făcut-o, pentru că am terminat Universitatea de Științe Agronomice din București, Facultatea de Zootehnie și în facultate am făcut și materii ce țîn de medicină veterinară și se leagă termenii. Am știut despre ce e vorba, am știut ce să caut, am găsit tratamente naturiste, am căutat link-uri în limba engleză, spaniolă. Tratamentul pe care l-am urmat este studiat și verificat pe toate părțile, asta mi-a salvat viața”, a încheiat aceasta.

Comentarii
  • Oare la nr. 9 nu mai sunt locuri sa ii trateze acestei femei, boala psihica de care sufera? Singura boala reala pe care o are de altfel? Pai cum sa isi mai doreasca cineva vreo relatie cu dansa. Dupa atat timp, ea nu a reusit sa treaca peste acea despartire… Pacat ca isi trece tineretea cu asa ceva.

Adauga un comentariu