Cancan ultimă oră

Nicos de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru Adelin, după ce s-a aflat că a bătut-o cu bestialitate pe Ștefania!

Publicat: 24 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicos de la Puterea Dragostei mesaj dur pentru Adelin după ce s-a aflat că a bătut-o cu bestialitate pe Ștefania
Nicos de la Puterea dragostei e înverșunat împotriva bărbaților care își bat iubitele sau nevestele

Nicos de la Puterea dragostei e înverșunat împotriva bărbaților care își bat iubitele sau nevestele.

Nicos de la Puterea dragostei a transmis un mesaj dur bărbaților care-și bat iubitele, așa cum a făcut și Adelin cu Ștefania. Nicos de la Puterea Dragostei a postat pe Instagram câteva poze în care apare o femeie plină de vânătăi, după ce a fost bătută de iubitul ei. Iar mesajul lui este unul extrem de dur, conținând cuvinte ce nu pot fi reproduse.

Este un mesaj și pentru Adelin, fostul iubit al Ștefaniei, după ce Nicos a aflat drama prin care a trecut fata.

La 10 luni de la bătaia cruntă încasată de Ștefania de la cel care-i era iubit, s-a aflat adevărul. Chiar dacă bruneta a ținut ascunsă drama prin care a trecut, la tv au apărut pozele cu ea bătută. Chiar dacă până și în imagini se vede cât de maltratată a fost tânăra, Ștefania în emisiunea matrimonială unde acum este concurentă a vorbit extrem de puțin despre ceea ce i s-a întâmplat și nu a vrut să dea amănunte despre cât de gravă a fost starea ei la acel moment.

Livian, singurul care o condamnă pe Ștefania că a făcut publică bătaia încasată de la fostul iubit

Toți foștii concurenți de la Puterea Dragostei, de la Nicos, care nu i-a cunoscut pe cei doi, până la Simina și Ricardo, i-au luat apărarea Ștefaniei și l-au acuzat pe Adelin. Doar Livian a avut altă părere. Câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2 susține că Ștefania a făcut publică bătaia acum, când se află într-o emisiune, pentru a avea parte de simpatia celorlalți.

„De ce tocmai acum s-au făcut publice imaginile? De ce abia acum vorbește despre acest subiect? Acum nu-i mai este rușine? Dacă s-a întâmplat acum șase luni și vrei să-ți faci dreptate, de ce aștepți momentul oportun, ca tu să te înscrii la o emisiune și abia apoi să dai acordul unor vloggeri să dezbată acest subiect.

Că ai fost bătută, tunsă și așa mai departe. De ce vrei să-ți joci cartea de victimă după șase luni de zile? Ce te-a oprit să arăți atunci adevărul lumii? De ce egoismul tău atinge așa cote alarmante? Tu ca femeie, de ce nu ai da surorilor tale informația că acest băiat se comportă urât sau recurge la niște gesturi care te lasă cu traume?”, întreabă Livian într-un vlog.

Adauga un comentariu