Magazin

Nicu Covaci va fi premiat dupa 50 de ani de activitate

Publicat: 24 aug. 2014
1
Liderul formatiei Phoenix va urca sambata seara pe scena plutitoare a Callatis Fest 2014, nu doar in calitate de artist, ci si pentru a culege laurii unei prestigioase activitati muzicale de peste 50 de ani.
Phoenix, in noua formula, una dintre cele mai longevive si populare trupe rock de la noi va sustine sambata seara un recital la Callatis Fest 2014, ocazie cu care organizatorii au decis sa ii acorde „Premiul pentru crearea unuia dintre cele mai indragite branduri muzicale romanesti”, liderului acesteia, Nicu Covaci.
Compozitor, cantaret, chitarist, pictor si grafician roman, Nicu Covaci, alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, a fondat in urma cu 52 de ani trupa Phoenix la Timisoara, aceasta devenind la scurt timp o deschizatoare de drumuri in muzica adresata publicului larg din Romania celei de-a doua jumatati a sec. XX. Desi de la debut si pana astazi, formatia si-a mai schimbat componenta, ea a ramas in continuare la fel de indragita, devenind in decursul timpului un adevarat brand pe piata muzicala din Romania.
Tot sambata, 23 august, pe scena Callatis Fest 2014 vor mai urca PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, Paula Seling, Anca Sigartau si multi altii.

Citeste si:Un artist deseneaza pe notite adezive cele mai TERIFIANTE frici ale copilariei – FOTO

 
Adauga un comentariu