National

Nicusor Constantinescu: Am stabilit cu Ponta ca pana in august se dau inapoi pensiile, salariile

Publicat: 01 mai 2012
Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, le-a spus, astazi, celor cateva sute de oameni aflati la o petrecere cu mici si bere ca luni a fost la o intalnire cu Victor Ponta si cu ceilalti presedinti de CJ ai PSD, unde s-a stabilit ca pana in august „se dau inapoi pensiile, salariile si sporurile”, informeaza Mediafax.
Radu Mazare, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu (CJ), ambii candidati pentru noi mandate, au mers, marti, in cele trei zone ale municipiului Constanta – cartierul Km 4-5, zona Brick si Parcul Tabacarie -, unde primaria a organizat, de 1 Mai, petreceri campenesti cu mici si bere.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, le-a spus celor aproximativ 500 de oameni prezenti la petrecerea organizata de PSD in zona Brick ca la discutia de luni pe care presedintii de consilii judetene ai PSD au avut-o cu premierul desemnat Victor Ponta s-a decis ca pana in luna august sa fie redate toate pensiile, salariile si sporurile taiate.
„Ieri am fost la Ponta, pe Kiseleff . Am fost toti presedintii de consilii judetene si am stabilit, va anunt in premiera, ca pana in august se dau inapoi, in trei transe, pensiile, toate salariile si sporurile salariale pe care vi le-au taiat in mod abuziv ai lui Basescu. (…) Aceasta este prima masura pe care o ia Guvernul, exact asa cum a promis. Si o sa vedeti ca o sa avem grija, si eu si prietenul meu, Radu Mazare, sa se tina de cuvant Ponta. Se anuleaza planul national de investitii al Elenei Udrea, sunt patru miliarde de euro, si astia sunt banii cu care vom putea sa revenim la normalitate, sa supravietuim” , a spus Nicusor Constantinescu in uralele celor prezenti.
Mii de oameni au mers, de 1 Mai, la cele trei petreceri cu mici, bere si muzica populara organizate, la Constanta, de primarul Radu Mazare si de presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu (PSD), Primaria cheltuind pentru aceste serbari aproximativ 200.000 de lei.


loading...

Adauga un comentariu