National

Nicusor Dan-Codrin Stefanescu, SCANDAL in direct. „E o ABERATIE”

Publicat: 18 iul. 2016
1

Codrin Stefanescu a avut un schimb de replici intr-o emisiune TV, cu Nicusor Dan.

Intrebat daca va refuza sa faca aliante la nesfarsit, Nicusor Dan a raspuns: „Pentru situatia in care intram in Parlament si investirea guvernului depinde de votul parlamentarilor nostri, vom negocia, e irelevant daca vom propune sau nu oameni in structura guvernamentala, dar vom negocia foarte clar ca in programul de guvernare multe din lucrurile pentru care militam de ani de zile”.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a replicat: „Dl Nicusor Dan se face ca nu intelege. Se face ca nu intelege. Basescu i-a transmis un mesaj si i-a zis: ba, baiete, vezi ca te intinzi mai mult decat ti-e plapuma si acum sunt pe fuziuni cu astia de dreapta. Basescu l-a atentionat. Eu, care m-am luptat cu Basescu, stiu exact limbajul lui, cand ameninta, cand atrage atentia, cand stie ce spune, cand puncteaza ce stie. Acum a punctat si i-a atras atentia lui Nicusor Dan. Dupa fuziunea cu Steriu, Basescu isi va imparti electoratul pe care-l are in Bucuresti Nicusor Dan si atunci ii spune: mai, Nicusor Dan, de ce-ti bati tu joc de votul asta pe care ti l-au dat bucurestenii, de ce nu ai vrut tu sa fii primar cand ti-a propus Gabriela Firea. Dupa care, nu te lasa generalii, aici a fost sah-mat”.

„Numai o secunda, erati in PRM cand PRM-ul avea o alianta cu PDL-ul lui Basescu in Consiliul General?”, a raspuns Nicusor Dan.

„Dar dvs ati fost cu mine, de exemplu, la Parcul Bordei?”, a intrebat Codrin Stefanescu. A continuat: „Ce naiba salvati? Ce ati salvat? Am facut cu Marinescu cred ca 30.000 de mitinguri. Unde ai fost, bre Nicusor Dan?”.

„Spuneati ca v-ati luptat cu Basescu. Erati in PRM cand avea o alianta cu PDL la Consiliul General?”, a continuat Nicusor Dan. „Niciodata nu a avut asa ceva. Se rascoleste si omul ala in mormant. Ce spuneti dvs e o aberatie”, a continuat Codrin Stefanescu.

De unde a pornit totul

Traian Basescu a spus, duminica seara, ca: „Nu il inteleg pe Nicusor Dan. A obtinut scorul pe care l-a obtinut si a refuzat sa preia postul de viceprimar. Ar fi putut sa i se delege niste responsabilitati”.

Comentarii
  • D-nul Codrin Stefanescu este un papagal tupeist care nu stie alta placa decat cea cu Basescu cel mai rau om din Univers, cel careii deranjeaza lui somnul dulce de PSD-ist comunist bogat. Pacat ca televiziunile se uita in gura acestui mahalagist de doi lei care are impresia ca rastoarna pamantul cu agramatismul si prostia lui de caracter mizerabil!

  • Este premiantul scolii, dar repetentul tarii. Duce aceeasi politica de Dambovita , ca el si Clotilde Armand, care s-a romanizat prin Obor, nu au adus nimic nou si i s-a cam urcat la cap. Sper ca , macar acum, romanii ( si tinerii frumosi si liberi) vor intelege mai bine mersul societatii.

Adauga un comentariu