Mozaic muzical

Nidia Moculescu a slabit 10 kilograme in doua luni! Ce dieta a urmat ea: „Important este sa renunti la…”

Publicat: 14 mai 2019

Nidia Molculescu a tinut o dieta care a ajutat-o sa slabeasca 10 kilograme in doar doua luni. Ce schimbari a facut in viata ei.

Nidia, fiica lui Horia Moculescu, ajunsese la un moment dat sa cantareasca doar 45 de kilograme la inaltimea de 1,70 cm. Disperata ca era prea slaba, ea a urmat un tratament medicamentos recomandat de care a auzit de la una dintre prietenele ei, dar rezultatee nu au fost cele sperate. In loc sa ajunga la greutatea dorita si sa ramana asta, ea nu s-a mai putut opri din a lua in greutate. Pentru a ajunge la silueta ideala, ea s-a apucat de sala si urmeaza o dieta.

Cum ce dieta a slabit Nidia Moculescu

Nidia Moculescu a povestit cum a reusit sa slabeasca.

„Merg de trei ori pe saptamana la sala. Am slabit 10 kilograme in doua luni cu ajutorul unei diete si a unor exercitii. Daca vrei sa slabesti este foarte important sa nu sari peste mese si sa nu te infometezi. Trebuie sa mananci de trei ori pe zi si sa ai doua gustari. Important este sa renunti complet la zahar. Foloseste stevie, bea apa, nu sucuri, nu ceaiuri, apa si daca iti este pofta de paste, de exemplu, ia exemplul italienilor, care mananca numai fainoase si sunt slabi, pentru ca folosesc numai «grano duro» (grau dur – n.r.).

In loc de dulciuri, consuma fructe si daca trebuie neaparat sa mananci ceva dulce, alege alimente fara zahar. Nu cred in aceasta frica de gluten. Exista intoleranta la lactoza, dar la gluten, nu am auzit pe nimeni spunand ca ii ies bube daca mananca o bagheta. Paine integrala, doua felii pe zi si sunt suficiente. Si asa slabesti pana nu mai vrei”, a povestit Nidia pentru Click.

Adauga un comentariu