Magazin

Niels Schnecker paraseste echipa de campanie pentru prezidentiale a lui Antonescu

Publicat: 03 feb. 2014
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat luni faptul ca va inceta colaborarea sa cu Niels Schnecker, precizand ca acest lucru nu inseamna ca va inceta si relatia sa de amicitie cu consultantul politic.

Intrebat daca va inceta colaborarea sa cu Niels Schnecker, Antonescu a raspuns: „Da, va inceta, ceea ce nu inseamna ca relatia de amicitie intre mine si domnul Schnecker va inceta. Ea va continua, activitatea domniei sale in calitate de consilier al meu va inceta”, potrivit Mediafax.

El a precizat ca a avut o „colaborare normala, o colaborare buna” cu Schnecker, insa „colaborarile incep si se termina”.

Citeste si: Omul de televiziune Niels Schnecker, de la Antena3, va conduce Consiliul de Administratie al CFR SA

Anterior, surse din partid declarau pentru MEDIAFAX ca Niels Schnecker a decis sa paraseasca echipa de campanie pentru prezidentiale a presedintelui PNL, Crin Antonescu, in urma problemelor de comunicare intampinate in decursul colaborarii din ultimele luni de zile.

Potrivit unor surse din PNL, consultantul a intampinat mai multe probleme de comunicare cu liderul PNL, in special dupa ce au aparut informatii potrivit carora Antonescu ar fi avut discutii cu Adrian Thiess.

In 28 iunie 2013, presedintele PNL, Crin Antonescu, anunta ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Adauga un comentariu