Actualitate

Nikita de România se află în comă după ce a suferit un infarct. Anunțul făcut de fiicele ei

Publicat: 04 aug. 2022
Nikita de România comă infarct
Mihaela Ispas, cunoscută drept Nikita de România, a suferit un al doilea atac de cord în urmă cu câteva zile și este în comă

Mihaela Ispas, cunoscută drept Nikita de România, se află în comă după ce a suferit un infarct în urmă cu câteva zile. Starea ei ar fi destul de gravă iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale acesteia. Și aceasta deoarece Nikita de România a mai avut un stop cardio-respirator în urmă cu 3 ani. În 2019 a fost la un pas de moarte, norocul ei fiind că Ambulanța a ajuns repede la ea acasă.

Pe numele adevărat Mihaela Ispas, Nikita, așa cum își spunea în trecut, este o pseudovedetă de televiziune din România. Ea a devenit celebră prin scandalurile pe care le provoca deliberat în emisiunile la care era invitată tocmai cu acest scop. Practic, se dorea creșterea nivelului de audiență al acestora. În urmă cu mai mulți ani, ea a ales să plece în Spania. De data aceasta, Nikita de România a revenit în atenția publicului, însă veștile cu privire la ea nu sunt deloc bune. Potrivit primelor informații care circulă în mass-media, blonda a suferit un infarct și este la spital în stare gravă.

Nikita de România se află în comă după ce a suferit un infarct

Nichita, celebra fată de cartier care a părăsit România în urmă cu aproape 15 ani, este în stare gravă. Blonda a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un infarct. Starea ei ar fi una critică și doar o minune o mai poate salva pe Mihaela Ispas.

Fiicele ei, Cristina și Vanessa, sunt disperate și au cerut ajutorul internauților. Acestea le-au cerut celor care o cunosc pe mama lor să se roage pentru ea, căci nu își pot imagina ca ea să nu se mai întoarcă acasă în viață. Iar situația este destul de critică deoarece Mihaela Ispas a suferit acum al doilea atac de cord.

„Mama e în comă de duminică (n.r. – 31 iulie). Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

Nikita de România este la al doilea atac de cord

Nikita nu este la primul episod de acest gen. Ea a mai suferit un infarct în urmă cu trei ani și starea ei a fost una gravă. Celebra blondă mărturisea atunci că norocul ei a fost că salvarea și poliția au ajuns la timp la ea acasă și a fost stabilizată. Mihaela Ispas nu se aștepta să mai devină un om normal, dar a fost norocoasă.

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp ce eu nu mai ştiam de mine trei ore”, spunea atunci Nikita.

În altă ordine de idei, viața ei s-a schimbat în bine de când a plecat în Spania. Ea a lăsat deoparte scandalurile din România, faima și a luat totul de la început. S-a angajat la o primărie din peninsula Iberică și a reușit să își cumpere o casă și o mașină, după ce a câștigat un premiu la loterie.

 
Comentarii
  • Care blonda ma ? bruneta aia de la casa de copii? o batausa inascuta , retardata pusa pe scandal si batai din copilarie !, in spania a debutat tot cu puscarie daca nu stiti !, din obisnuinta ia dat una peste bot la fetita ei mica atunci de ia spart botul , spaniolii ingroziti au chemat politia care au inchiso pe balabusta scandalagioaica, care celebra ? care vedeta ?

  • …o batausa oligofrena si vulgara 🙁 – tara de r…t daca o stire despre o asemenea scursura umana e “stire” :). In plan personal, imi pare rau ca o fiinta vie (om… e discutabil) are probleme de sanatate.

Adauga un comentariu