Sport

Nikolici, escapada cu bautura si femei

Publicat: 08 mart. 2012
1
Atacantul Stefan Nikolici, eroul de la Steaua din grupele Europa League, s-a prezentat baut la antrenamentul de joi al „ros-albastrilor”, motiv pentru care este ca si dat afara de la echipa!
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a povestit ca muntenegreanula inchiriat un bar in noaptea de miercuri spre joi si a petrecut pana dimineata, cand a plecat direct la antrenament.
„Nikolici nu mai are ce cauta nici macar la antrenamente, in curtea Stelei! Asta e hotararea pe care a luat-o Ilie Stan. M-a sunat si mi-a zis ca vrea sa ia hotararea asta si ca vrea sa discute cu mine. I-am zis sa ia hotararea asta si eu o respect. Cica Nikolici ar fi inchiriat un bar pana dimineata si a stat cu prostituate. A venit julit la fata, mahmur, mirosea tot. L-am trimis acasa! La revedere Nikolici, nu mai am ce discuta. Asta a fost hotararea lui Ilie Stan. E o pierdere, pentru ca are meritul la calificare. Dar, acum, daca ai dat niste goluri, nu pot sa accept orice. Nu poti la Steaua sa-ti bat joc. Nu esti N’Doye, pe asta de ce nu l-am luat? Pai, il dadeam afara dupa doua zile”, a explicat Becali la DigiSport.
Varful imprumutat de la Poli Timisoara va ramane totusi la echipa pana in vara, cand se va intoarce in Banie.
„Conform legilor, nu ai ce sa ii faci, trebuie sa ii dai 25% din salariu amenda. Il voi plati pana in vara si cu asta basta. Ce sa ii fac?”, a mai spus Becali.
Varful muntenegrean a comis-o la numai cateva zile dupa ce fusese iertat pentru incidentul de la meciul cu Mioveni, cand a reactionat nervos pentru ca nu a fost introdus in teren si a aruncat cu mai multe sticle de apa in directia antrenorului Ilie Stan.
sursa: ziare.com
Adauga un comentariu