Cancan ultimă oră

Nimeni nu ar crede. Ce meserie are la bază Margherita de la Clejani. Nu are nicio treabă cu ce face în prezent

Publicat: 13 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nimeni nu ar crede. Ce meserie are la bază Margherita de la Clejani. Nu are nicio treabă cu ce face în prezent
Margherita de la Clejani

Ce meserie are la bază Margherita de la Clejani? Ei bine, acum s-a aflat! Fiica Clejanilor a terminat facultatea, însă nu a profesat niciodată în domeniu. Artista a obținut 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie.Fiica Clejanilor a picat BAC-ul cu numai două sutimi, obţinând media 5,98.

A reușit, cu greu, să treacă examenul maturitășii, iar după trei încercări s-a apucat de facultate. Puțini sunt cei care știu că… Margherita de la Clejani a absolvit o facultate particulară. S-a specializat în… jurnalism la Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București.

Nu a obținut note foarte mari, nici foarte mici, însă… nu a profesat niciodată până acum în domeniu.

Margherita de la Clejani s-a reprofilat

Pandemia de coronavirus i-a afcetat pe artiștii din industria muzicală. Margherita de la Clejani nu a mai susținut concerte și nici nu a putut fi prezentă la anumite evenimente private, așa cum obișnuia în urmă cu câteva luni.

Așa că… artista s-a reprofilat! Margherita și-a găsit o nouă pasiune și s-a orientat spre industria modei.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita de la Clejani.

Viorica din Clejani tună și fulgeră. Ce mesaj controversat a lansat vedeta

În urma rezultatelor analizelor Margheritei din Clejani s-a confirmat faptul că aceasta a condus drogată, iar artista a revenit din nou în prim-plan în lumea showbizului. Cu toate acestea, Viorica din Clejani continuă să fie alături de fiica sa și chiar încearcă să le dea peste nas tuturor celor care o critică, spunând că motivul ar fi, surpriză…invidia!

Viorica din Clejani îi ia din nou apărarea Margheritei, după ce fiica ei a ajuns iar în prim-plan, în showbiz. În urma analizelor efectuate în momentul în care vedeta a produs accidentul din Capitală s-a confirmat faptul că aceasta urcase la volan sub influența substanțelor interzise.

Viorica din Clejani tună și fulgeră

Pentru că s-a săturat ca fiica ei să fie criticată și judecată de oameni, Viorica din Clejani a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Artista este de părere că acest lucru se întâmplă din cauza invidiei și asociază acest sentiment cu boala.

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Cântăreața i-a luat mereu apărarea fiicei sale

În momentul în care Margherita din Clejani a produs accidentul din Capitală, Viorica din Clejani nega cu vehemență faptul că fiica ei ar fi consumat substanțe interzise.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a povestit Viorica de la Clejani La Măruță.

Adauga un comentariu