Mozaic muzical

Nimeni nu-l mai recunoaste! Cum poate sa arate acum fata lui Kamara

Publicat: 24 mai 2019
3

Kamara a ajuns protagonistul unor scene destul de violente, in Ferma, si asta dupa ce a sarit sa-l bata atat pe Florin Pastrama, dar si pe Catalin Morosanu. Odata iesit afara, artistul s-a mai calmat, ba chiar a bifat prezenta la o petrecere mondena unde a fost nu doar relaxat si de nerecunoscut. 

Toata floarea cea vestita din showbiz, si nu numai, a fost prezenta aseara la cea mai asteptata petrecere a anului, organizata de revista VIVA!. Kamara a fost unul dintre invitati, insa cu greu a putut fi recunoscut de lume, pentru ca artistul a facut o schimbare majora de look.

Kamara a renuntat la barba, iar asta a facut grea identificarea lui prin multimea pestrita de vedete venite la party. Cert este ca artistul s-a simtit foarte bine la eveniment, mai ales ca a avut si compania unor domnisoare alaturi de care a petrecut mult timp.

Kamara Ghedi, cunoscut sub numele de scena Kamara, este un cantaret roman. Nascut in Bucuresti, Romania, acesta este membrul grupului pop Alb Negru . El este de asemenea descendent grecesc prin mama sa si este stra-nepotul Mariei Filotti. Bunicul sau era ministru in Guineea franceza. 

Adauga un comentariu